Neler Yeni

Tek başıma banka kartı alabilirmiyim?

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Banka sitelerine gir kredi yerleri ile 5 dk oyna ne kadar paraya en kadar fazi alıyorlarmıs diye bak onlar 2dk sonra ararlar ne lazım diye :d
müşteri hizmetlerine baglanamayınca böyle yaparak onlar arıyor 2 dk sonra :D Denenmiş Taktik İşe yarıyor.

Bilmediğin bir döngüyü anlatamam tabi sana o zaman açıklamanı daha iyi yapman gerekirdi şehir dışındayım ve 18 yaş altındayım diye çünkü yorumlara bakınca 18 yaş üstünde isen böyle böyle yapmalısın denmiş ki demek ki olayın üstüne vurguyu iyi yapamamışsın Boş insansın cidden ben sana ifade atınca ifade atmandan belli neyse fazla kafa yormaya gerek yok dediğim gibi gelen cevaplarla istediğin sonucu alamadın neticede rehbere devamke https://donanimarsivi.com/forum/konu/bankomatik-banka-ve-kredi-kartlari-hakkinda-her-sey.172962/
İlla her şeyi uzatacaksınız. konuda kısa ve net bir soru yazdım ''18 yaşıma daha 4 ay var''(daha 18 yaşıma girmedim demektir). Adam belli ki gözüyle okumamış benim suçum ne? Ziraat banka kartı alacam. Almam için veli gerekirmi? Diye soru yazdım. Neden Tosla kartı bana öneriyorsun!
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnsanı çok yoruyorsunuz. Zevk falanmı alıyorsunuz bundan? Kendi konumu 5-6 defa okudum acaba ben yanlış bir şey yazdım diye. Her şeyde siz haklısınız hep karşınızda ki ********** tamam.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
İlla her şeyi uzatacaksınız. konuda kısa ve net bir soru yazdım ''18 yaşıma daha 4 ay var''(daha 18 yaşıma girmedim demektir). Adam belli ki gözüyle okumamış benim suçum ne? Ziraat banka kartı alacam. Almam için veli gerekirmi? Diye soru yazdım. Neden Tosla kartı bana öneriyorsun!

İnsanı çok yoruyorsunuz. Zevk falanmı alıyorsunuz bundan? Kendi konumu 5-6 defa okudum acaba ben yanlış bir şey yazdım diye. Her şeyde siz haklısınız hep karşınızda ki ********** tamam.
Sana gelen 2 farklı kişiden 2 mesaj böyle bu mesajları alıyorsan vardır bir sıkıntı gelip bana maval okuma. Gelen cevaplara bak alıntıdan anlamıyorsun bari direk yazıyım sana.

Evet 18 yaşına girince tek gidip alabilirsin.

18 Yaşı üstüysen olmaz.

Sana gelen 2 farklı kişiden 2 mesaj böyle bu mesajları alıyorsan vardır bir sıkıntı gelip bana maval okuma. Gelen cevaplara bak alıntıdan anlamıyorsun bari direk yazıyım sana.

18 Yaşı üstüysen olmaz.
Kardeşim adam okuduğunu anlamıyorsa bu benim problemim değil değil DEĞİL. Ben konuda yanlış veya eksiltili cümle kurmadım. İnsanı kendinize bu kadar tilt ettirmeyin. Hala gelip bana alıntıları okuyorsun. Benim sorumda bir eksiklik bir anlaşmazlık varmı söyle? Gerçekten merak ediyorum ve eğer haklıysan özür de dilerim yani.

Alpbruh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Alp Goksel
18 yaşıma daha 4 ay var ziraat banka kartı almayı düşünüyorum, veli falan gerekli mi yoksa tek başıma halledebilirmiyim. Birde ücret falan alıyorlarmı yoksa ücretsizmidir?
Annemle almıştık biz halk bank 100 TL gibi bişi ödedik ablam 18 yaşını geçti ve uygulama yükledi kartı telefondan kontrol ediyor ben ise edemiyorum ATM ye gitmem gerekiyor falan veli şart

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
18 yaşıma daha 4 ay var ziraat banka kartı almayı düşünüyorum, veli falan gerekli mi yoksa tek başıma halledebilirmiyim. Birde ücret falan alıyorlarmı yoksa ücretsizmidir?
ben 16 yaşımda babam ile gitmiştim kendime banka kartı çıkarmaya 18 yaş altına kart vermiyorlarmış anca babanı veya anneni velin göstermek zorundaymışsın bende babamı veli göstererek aldım kartın üstünde benim adım yazıyor kartı alırken velinle beraber imza atıyosun sadece kart çıkartırken para almıyolar aylık veya yıllık kullanım ücretide almıyolar

p4memati

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Mehmet Can
Merhaba, 18 yaş altı olduğunuz için hesap açılışı esnasında veli/vasi yöntemi ile hesap açabilirsiniz. Hesap kartı ya da kredi kartı fark etmez. Bu durumda son yapılan düzenleme ile her iki velinizinde yanınızda olması ve hesap açılış evraklarına imza atması gerekir. Sonrasında ise hesap kartı gönderildiğinde hesabı kart üzerinden siz kullanablirsin. Bankada 18 yaşından küçük olduğunuz için bankaya gidip her işlem yapmak istediğinizde gene velinizi isterler fakat bu aşamada önceden hesap açıldığı için bir tanesi yeterli olacaktır. Bu tarz hesap açılışları meşakatli olup, 4 ay sonra 18 yaşına girince hesap açtırmanızı öneririm.
Sayg.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Kardeşim adam okuduğunu anlamıyorsa bu benim problemim değil değil DEĞİL. Ben konuda yanlış veya eksiltili cümle kurmadım. İnsanı kendinize bu kadar tilt ettirmeyin. Hala gelip bana alıntıları okuyorsun. Benim sorumda bir eksiklik bir anlaşmazlık varmı söyle? Gerçekten merak ediyorum ve eğer haklıysan özür de dilerim yani.

bak benim bu gün cevap yazmamla konuya 3 kişi güzel dönüş yapmış benim üstüme oynama bence devrikmiş oymuş buymuş olarak seni cevaplayanlara kendini anlatmaya çalış.

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
4 ay sonra al veya babanla git imza attır kullan 4 ay sonra kendi üstüne aldir

18 Yaşı üstüysen olmaz.
Sıkıntı ne? Ne oldu

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
4 ay sonra al veya babanla git imza attır kullan 4 ay sonra kendi üstüne aldir

Sıkıntı ne? Ne oldu
Ya gelmiş benim Tosla kartı dememe takılıyor. Ben dedim belki farklı şekilde kullanacak ek olarak'ta değerlendirebilir gibisinden. Ama başkaları 1 cümle yazmamış yarım yamalak yazmış 18 yaş üstüysen olmaz diyen bile var orada belirtmiş konu sahibi 18 yaşıma 4 ay var daha diye bunlara takılmıyor benim alternatif sunduğum olaya takılıyor. bu kadar neden büyütüldü yorumlarım hayret doğrusu limitse limit kullanımsa kullanım 20 milyar limit veriyor ek olarak bir çok platform'da avantajı var lakin tamam ziraat bankasını farklı şekilde kullanacakmış bunu doğru uslupla belirtebilir. Saçmalık diz boyu bende diyorum o halde 18 yaş üstüysen olmaz. artık bütün cevaplamalarıda bunu yazacağımı bildirmek isterim.

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Ya gelmiş benim Tosla kartı dememe takılıyor. Ben dedim belki farklı şekilde kullanacak ek olarak'ta değerlendirebilir gibisinden. Ama başkaları 1 cümle yazmamış yarım yamalak yazmış 18 yaş üstüysen olmaz diyen bile var orada belirtmiş konu sahibi 18 yaşıma 4 ay var daha diye bunlara takılmıyor benim alternatif sunduğum olaya takılıyor. bu kadar neden büyütüldü yorumlarım hayret doğrusu limitse limit kullanımsa kullanım 20 milyar limit veriyor ek olarak bir çok platform'da avantajı var lakin tamam ziraat bankasını farklı şekilde kullanacakmış bunu doğru uslupla belirtebilir. Saçmalık diz boyu bende diyorum o halde 18 yaş üstüysen olmaz. artık bütün cevaplamalarıda bunu yazacağımı bildirmek isterim.
Doğrusunu siz söylemişsiniz aslında arkadaş fazla tepki verdi heralde

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Doğrusunu siz söylemişsiniz aslında arkadaş fazla tepki verdi heralde
Benim tosla kart dememin ardından. Gelen cevap

Belki benim canım ziraat banka sahibi olmak istiyor niye böyle cevaplar veriyorsunuz. Bir fikrin yoksa çıkarsın konudan olur biter. Kb

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Benim tosla kart dememin ardından. Gelen cevap

Belki benim canım ziraat banka sahibi olmak istiyor niye böyle cevaplar veriyorsunuz. Bir fikrin yoksa çıkarsın konudan olur biter. Kb
Sıkıntı yok hocam sen cevap vermişsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,633
Üyeler
164,884
Son üye
Topal
Top Bottom