Nightless
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,600
- İsim
- Serkan FETVACI
- Benim sorumda bir eksiklik bir anlaşmazlık varmı söyle? Gerçekten merak ediyorum ve eğer haklıysan özür de dilerim yani.
-''Size böyle bir tepki göstermemin yanlış olduğunun farkındayım''
-Size karşı bir saygısızlığım varsa da kusura bakmayın.
Bunlar sana yazdığım mesajlardan, ben kolay kolay insanlarla tartışmam seninle tartışmamın amacı gerçekten senin haksız olduğun içindir. Evet benimde hatalarım var ama genele baktığımızda sen haksızsın ve hala kendini savunuyorsun. Bilgin olmadığı halde sırf cevap olsun diye sorulan soruyla alakası olmayan bir mesaj atıp insanların vakitini çaldığın için sen haksızsın. Haksız olduğunu kabulleneyip benim kendimi savunuşum sana egosit biri olduğumu düşündürüyorsa kendine bakmanı öneririm. bu konuda ki mesajlarımı 5-6 defa okudum acaba ben yanlış bir şey söyledimmi diye ama yok kardeşim maalesef sen bunu anlamak istemiyorsun.
İnsanca uyarabilirdin karşındakini ezerek değil. Ek olarak başlıkta ben sana vurgu yapsan kimse sana a derken b diyemez dememe rağmen bu cümleyi kelimeyi görmezlikten geldin başlığa Tek başıma Ziraat banka kartı alabilrmiyim ? Demek zor olmasa gerek sadece bir kelime koyup dikkati oraya çekip vurguyu tam yapsan sana kimse x bir şey diyemez derken bu vurgu meselesini 10 kere yazdım genel bir soru başlıkta her zaman ilk sorunun önemini vurguladım insanlar başlıklara ilk bakar sonra içeriğine bakar ben bunun önemini diilendirirken halen görmezden geliyorsun. Ve ek olarak benim Dediklerim banka kartı soru başlığına göre x bir bankadan bile örnek verilebilir veya genel cevaplar olur ki zaten herkes genel cevap vermiş bütün bankalar aynı şekilde işliyorsa ziraat demenin bir önemi yok cevapta kim ziraat hakkında bilgi vermiş adını kullanarak cidden bunu da merak ediyorum. Benim bilgisiz olup beni dışlamak aşağılama ile cevap verirken hiç düşündün mü bu cümleyi kullanırken kişisel olarak bana hareket ediyorsun ve diğer mesajlarda yok sana tilt oldum yok böyle oldum benim kişiliğime giydiriyorsun bu hakkı sana kim veriyor ? Bende 20 tane kart var emin ol.