AtiIIa
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Mass Effect serisini oyna
Uncharted 4 oynamadiysan tavsiye ederimarkadaşlar oyun arıyorum ama ne oynucam bilmiyorum daha önce rdr2 oynadım ama çok sıkılıp sildim last of us serisi en sevdiğim oyun birde call of duty seviyorum. kendi başıma sıkılmadan oynayabileceğim bir oyun istiyorum
O oyunu bile beğenmediysen aksiyon macera oyunları önermeyelim. Ne tarz oyunlar oynarsın?hocam o oyunda bi hazine için daldan dala atlıyorduk bende yarısında bıraktım
evet ben full aksiyon istiyorum ama böyle robot felen olmasın isterse araba yarışı olsun ama aksiyonlu olsunO oyunu bile beğenmediysen aksiyon macera oyunları önermeyelim. Ne tarz oyunlar oynarsın?
Callofduty battlefield crysis serilerini oynamAdiysan onları oynaevet ben full aksiyon istiyorum ama böyle robot felen olmasın isterse araba yarışı olsun ama aksiyonlu olsun
Hikayesini beğenen çok oynanış kısmı da çok iyi deniyor. DL 1 ve Dl2 demiş arkadaş onlara bakabilirsin. Güzeldir onlar.god of war hikayesi ne
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rdr nin başı yavaş tek eger ki bitirirsen tlou vs hikayearkadaşlar oyun arıyorum ama ne oynucam bilmiyorum daha önce rdr2 oynadım ama çok sıkılıp sildim last of us serisi en sevdiğim oyun birde call of duty seviyorum. kendi başıma sıkılmadan oynayabileceğim bir oyun istiyorum
Civilization 6 oynayabilirsin eğer strateji seviyorsan. Çok fazla şey deneyebilirsin oyunda. Ben ilk indirdiğimde aralıksız 10 saat oynamıştımarkadaşlar oyun arıyorum ama ne oynucam bilmiyorum daha önce rdr2 oynadım ama çok sıkılıp sildim last of us serisi en sevdiğim oyun birde call of duty seviyorum. kendi başıma sıkılmadan oynayabileceğim bir oyun istiyorum