Tarayıcadan farklı oturum algılandı hatası veriyor maaleseftarayıcıdan ve uygulamadan gir çok daha kolay olur uğraşmazsın hem
Tabi teşekkür ederimBenim kuzenim yapmıştı aynı bilgisayarda discord yazan 1. uygulama ve discord PTB yazan 2. uygulama vardı
nasıl yaptığını sormadım eğer cevabını alırsam daha sonra buraya yazarım
Maalesef farklı oturum algılandı hatası veriyorBir tanesini uygulamadan bir tanesinide siteden açabilirsin.
Ben yanlışlıkla discordu güncellerken 2 tane açmıştım.Arkadaşlar tek bilgisayardan 2 discord hesabına girmenin kolay yolu var mı acaba bir kaç şey denedim fakat görselde gördüğünüz gibi şifre kısmında cmd ye yazı yazamadığım için bu yoldan vazgeçtim.
Oraya yazı yazıyorsun ama ekranda gözükmüyor, şifre istediğinde sadece şifreyi girip entera basarsan olacaktır ben de ayın şeyi denedim olmadı fakat olan kişilerin yorumlarını da okumadım değil bir dene derimArkadaşlar tek bilgisayardan 2 discord hesabına girmenin kolay yolu var mı acaba bir kaç şey denedim fakat görselde gördüğünüz gibi şifre kısmında cmd ye yazı yazamadığım için bu yoldan vazgeçtim.
Oraya yazı yazıyorsun ama ekranda gözükmüyor, şifre istediğinde sadece şifreyi girip entera basarsan olacaktır ben de ayın şeyi denedim olmadı fakat olan kişilerin yorumlarını da okumadım değil bir dene derimArkadaşlar tek bilgisayardan 2 discord hesabına girmenin kolay yolu var mı acaba bir kaç şey denedim fakat görselde gördüğünüz gibi şifre kısmında cmd ye yazı yazamadığım için bu yoldan vazgeçtim.
Konu tarihine baktın mı?Oraya yazı yazıyorsun ama ekranda gözükmüyor, şifre istediğinde sadece şifreyi girip entera basarsan olacaktır ben de ayın şeyi denedim olmadı fakat olan kişilerin yorumlarını da okumadım değil bir dene derim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oraya yazı yazıyorsun ama ekranda gözükmüyor, şifre istediğinde sadece şifreyi girip entera basarsan olacaktır ben de ayın şeyi denedim olmadı fakat olan kişilerin yorumlarını da okumadım değil bir dene derim
bende olmuyor hocamTarayıcadan farklı oturum algılandı hatası veriyor maalesef
Tabi teşekkür ederim
Maalesef farklı oturum algılandı hatası veriyor