Pcoll
80+ Bronze
Dahası
Ben lunatic kb l mi ne onu kullanıyorum on numara ben ucuza almıştım öneririm.Tek el klavye bakıyorum kalitesini bildiğiniz iyi bişey varmıdır bütçe 250 civarı
Pubg için değilmi o pc içinde uygunmu oyunlardaBen lunatic kb l mi ne onu kullanıyorum on numara ben ucuza almıştım öneririm.
Evet iyiymiş aama fiyatı 310 liraO bütçelerde RUSH RK77'de alınabilir. İncelemeleri youtube'da var.
Pc ile uygun ama max ederi 150 tl rush alPUBG için değilmi o pc içinde uygunmu oyunlarda
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet iyiymiş aama fiyatı 310 lira
Benim ki iyi ama mekanikle alakası yok onu söylüyeyim bir de soyulma da var. Laptop için kullanacaksanız alın eğer masaüstü içinse boşver in değmez uzunlar daha mantıklı. Yerinizde olsma 50 daha verir rush alırım zaten başka böyle model yok sanırım belki 1 2 tane vardir310 TL olan Rush zaten pahali geldi bana 250 tllik bişey lazım
Anladım eyv önerin için sagolBenim ki iyi ama mekanikle alakası yok onu söylüyeyim bir de soyulma da var. Laptop için kullanacaksanız alın eğer masaüstü içinse boşver in değmez uzunlar daha mantıklı. Yerinizde olsma 50 daha verir rush alırım zaten başka böyle model yok sanırım belki 1 2 tane vardir
Rush mi daha iyi rampage mi sence hocamBenim ki iyi ama mekanikle alakası yok onu söylüyeyim bir de soyulma da var. Laptop için kullanacaksanız alın eğer masaüstü içinse boşver in değmez uzunlar daha mantıklı. Yerinizde olsma 50 daha verir rush alırım zaten başka böyle model yok sanırım belki 1 2 tane vardir
Rush bilmiyorum ama rampage kötü bir markaBunu aldim rampage kb r77Rampage KB-R77 Rainbow Backlight Red Switch Mekanik Usb 36 Tuşlu Mini Gaming Oyuncu Klavyesi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Rampage KB-R77 Rainbow Backlight Red Switch Mekanik Usb 36 Tuşlu Mini Gaming Oyuncu Klavyesi : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Rush mi daha iyi rampage mi sence hocam
Hocam merhabalar, kb r77 almak istiyorumda deneyimleriniz nasıldı acaba ? @PcollBunu aldim rampage kb r77Rampage KB-R77 Rainbow Backlight Red Switch Mekanik Usb 36 Tuşlu Mini Gaming Oyuncu Klavyesi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Rampage KB-R77 Rainbow Backlight Red Switch Mekanik Usb 36 Tuşlu Mini Gaming Oyuncu Klavyesi : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Rush mi daha iyi rampage mi sence hocam