Deadpool 80+ Bronze Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 1,069 Dahası Reaksiyon skoru 313 İsim Adil Canbulat 20 Temmuz 2022 #1 Sizce tek fanli rtx 3060 gibi bir kart Alınır mı?.bence alınmaz ben alırsam 3 fanli olmasına dikkat ederdim sizce performans düşüşü vs de olurmu
Sizce tek fanli rtx 3060 gibi bir kart Alınır mı?.bence alınmaz ben alırsam 3 fanli olmasına dikkat ederdim sizce performans düşüşü vs de olurmu
AshenOne 80+ Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 315 Dahası Reaksiyon skoru 117 İsim Furkan 20 Temmuz 2022 #2 LuisB4y yazmış: Sizce tek fanli rtx 3060 gibi bir kart Alınır mı?.bence alınmaz ben alırsam 3 fanli olmasına dikkat ederdim sizce performans düşüşü vs de olurmu Devamı için tıklayın... Hangi marka model aldığına bağlı. Aşırı ısınınca performans düşüşü olur. YouTube dan testlerine bakman kısmen en net cevabı verecektir.
LuisB4y yazmış: Sizce tek fanli rtx 3060 gibi bir kart Alınır mı?.bence alınmaz ben alırsam 3 fanli olmasına dikkat ederdim sizce performans düşüşü vs de olurmu Devamı için tıklayın... Hangi marka model aldığına bağlı. Aşırı ısınınca performans düşüşü olur. YouTube dan testlerine bakman kısmen en net cevabı verecektir.