TEK FANLI RX 5500 XT 4GB ALINIR MI?

Kardeşim tek fanlı rx 5500xt alıyorsunuz ve macunu da çok iyi bir şey sıkmamışlardır amd de öylemi işlemci fanlarında

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O pc nin pek ömrü yok macunu değiştirin ve fNlarınız yoksa fan takin ayriyeten
İçini açınca garanti ne olacak?

Al düşünmeden gelince ayarlamaları yaparız.

İçini açınca garanti ne olacak?

Al düşünmeden gelince ayarlamaları yaparız.
imzadakini satarsam ilk işim direkt almak olcak

Tmm işte laptopta da termal macun değiştiriliyor macunu yenileyin yoksa bacaklarınızı yakıcqksınız doktorları uğraştırmayın gece gece
Bilgisayarın ömrü uzarsa benim ömrüm azalacak kurtulmak istiyorum bu bilgisayardan ki yenisini aldırayım [ aldırayım derken kendi paramı biriktiriyom:) ]

Hocam siz bana su630 gibi kronik kızgınmisiniz
Hocam yanlış bilgi verme kızmıyım. :( Sıfır garantili karttaki macunu sil mx4 koy diyorsun. Garantisi kaybolacak, o karttaki macunda gayet yeterli zaten. UV yaparsın, fan ayarı yaparsın diyeceğine sök macun değiş diyorsun.

3.6 k ya anlaşıyordum oturduğumuz yerler ters kaldı adamla,
İyi fiyat.

Tek fanlı rx 5500 xt 4gb alınır mı, alınırsa sıcaklık değerleri nasıl olur performans kaybı olur mu

Alabilirsin zaten ufak bir ayar ile tek fanda bile hoş sıcaklık değerlerinde kullanırsın stock olarakda yeterli zaten, tek fan yetmese bu kart piyasada olmaz mantıken :).

Hocam yanlış bilgi verme kızmıyım. :( Sıfır garantili karttaki macunu sil mx4 koy diyorsun. Garantisi kaybolacak, o karttaki macunda gayet yeterli zaten. UV yaparsın, fan ayarı yaparsın diyeceğine sök macun değiş diyorsun.

İyi fiyat.
Bakın ben mx 4 ü parası yoktur diye söyledim sonra da daha kaliteli alabilirsiniz dedim 100 tl lık bir termal macun amd nin termal macunun dan daha mı iyi yoksa kötümü en azından banlamadan önce söyleseydiniz de haksız olduğumu anlayınca banlasaydınız ki bence haklıyım da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,205,165
Üyeler
192,629
Son üye
dota2
Geri