charlesleclerc16
80+
- Reaksiyon skoru
- 21
Soldan 2, 2. Rami aldığında da 4 e takarsın.Aorus x870 elite wifi7 anakartim var ve tek modül ramim var(normalde 2li alcaktim ram krizinden para yetmesi 1 tane ile devam etcem ama nereye takcam bilmiom yardim)
Uzun bi süre almayacagim gibi duruyor. Soldan 2 (anakartta a2 yazana takiyorum hocam) sagolunSoldan 2, 2. Rami aldığında da 4 e takarsın.
EywA2 slotuna
Hocam olmis mu klik sesi geldi ilk defa pc topluyorum emin olmak isterim sagolunSoldan 2, 2. Rami aldığında da 4 e takarsın.
Oturmuş sıkıntı yokUzun bi süre almayacagim gibi duruyor. Soldan 2 (anakartta a2 yazana takiyorum hocam) sagolun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eyw
Hocam olmis mu klik sesi geldi ilk defa pc topluyorum emin olmak isterim sagolun
Oturmuş hocam hayırlı olsun çok yakışıklı duruyor vallaUzun bi süre almayacagim gibi duruyor. Soldan 2 (anakartta a2 yazana takiyorum hocam) sagolun
Eyw
Hocam olmis mu klik sesi geldi ilk defa pc topluyorum emin olmak isterim sagolun
Sagolun hocam Allah daha iyilerine sizlere nasip etsin.Mis gibi oturmuş. Hocam bu arada parçaları paylaşma şansın var mı? Çok iyi metalik beyaz bir sistem. Hayırlı olsun.
Suan böyle gözüküyor hocam ama bitirdi bizi eleman.Hocam hayırlı olsun. Yardım edebileceğimiz başka bir şey varsa yazabilirsin. Sistem tamamlanınca senden görsel bekliyoruz. Şimdiden güle güle kullan.
benim hayal param yetmemiştiSagolun hocam Allah daha iyilerine sizlere nasip etsin.
Anakart aorus x870 elite wifi7 kasimda 14k aldim
İslemci 9800x3d 21k
Sıvı sogutma thermalright frozen edge 360 beyaz gaming genden 3800e aldim yutrdisi testlerinde fiyatina gore en iyisi
Ssd 990pro 1tb 4800e falandi simdi o da zamlanmis
Ram crucial 32gb tekli 6400mhz cl40 (vatanda kalan son ramdi hetlehtlhrek bugün aldim 12469 can yaktı )
Kasa lian li o11 vision compact beyaz
3 tane reverse uni fan tl
2 tane egzoz uni tl
Kasa ve 5 fan 13kya geldi
Kalan aklimdaki parcalar
3 tane lcd fan alicam ileride sogutmayi pull push yapmak icin
Psu lian li 1000 yada 1200w gold bakiyorum
Ekran karti 5070ti aero(bu biladere para kalmaz gider pny takarım)