belirttiğin sitelerden hazır sistem almak yerine parça parça bileşen alırdım sıkıntı olmazİnce Hesap, İtopya' dan falan PC toplayıp sipariş vermeyi düşünüyorum. Ama çok da emin olamadım. Daha önce böyle sitelerden kendi PC toplayıp sipariş veren var mı?
2 siteden de yeni sipariş verdim sayılır 29 unda hala bekliyorum, kargo bu aralar çok geç geliyor fakat onun dışında daha öncede yine sipariş verdim 2 siteden eşzamanlı ve eksiksiz ve sağlam bir şekilde elime ulaştı.İnce Hesap, İtopya' dan falan PC toplayıp sipariş vermeyi düşünüyorum. Ama çok da emin olamadım. Daha önce böyle sitelerden kendi PC toplayıp sipariş veren var mı?
montaj yaptırtıp mı göndermek daha iyi yoksa parça halinde alıp evde birleştirmek mi? Yabancı videolarda gördüm kasanın içine falan sünger tarzı bir şey koyuyorlardı ekran kartı zarar görmesin diye bu sitelerde de öyle bir şey var mı?belirttiğin sitelerden hazır sistem almak yerine parça parça bileşen alırdım sıkıntı olmaz
var ekran kartını ayrı kutusunda gönderiyorlar montaj yaptırmazsan daha hızlı eline ulaşırmontaj yaptırtıp mı göndermek daha iyi yoksa parça halinde alıp evde birleştirmek mi? Yabancı videolarda gördüm kasanın içine falan sünger tarzı bir şey koyuyorlardı ekran kartı zarar görmesin diye bu sitelerde de öyle bir şey var mı?