Neler Yeni

Tek tek parça seçerek pc topladığımız siteler ne kadar güvenilir?

noobartu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Bartu Yavuz
İnce Hesap, İtopya' dan falan pc toplayıp sipariş vermeyi düşünüyorum. Ama çok da emin olamadım. Daha önce böyle sitelerden kendi pc toplayıp sipariş veren var mı?

MrMurat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,142
İsim
Murat Çeler
İnce Hesap, İtopya' dan falan PC toplayıp sipariş vermeyi düşünüyorum. Ama çok da emin olamadım. Daha önce böyle sitelerden kendi PC toplayıp sipariş veren var mı?
belirttiğin sitelerden hazır sistem almak yerine parça parça bileşen alırdım sıkıntı olmaz

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
2 site de güvenilirdir. Kargo gecikmesi dışında sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Ben ikisiniden de alisveris yaptim en fazla 1 haftada elime ulasti hepsi ama bu virus surecinde biraz gec gelebilir urunler

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Şu an bahsettiğin şekilde üst seviye sistem topluyoruz.
Farklı satıcılardan alındı ürünler, bir sorun çıkmadı.

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,918
İsim
Metehan Akyalı
İnce Hesap, İtopya' dan falan PC toplayıp sipariş vermeyi düşünüyorum. Ama çok da emin olamadım. Daha önce böyle sitelerden kendi PC toplayıp sipariş veren var mı?
2 siteden de yeni sipariş verdim sayılır 29 unda hala bekliyorum, kargo bu aralar çok geç geliyor fakat onun dışında daha öncede yine sipariş verdim 2 siteden eşzamanlı ve eksiksiz ve sağlam bir şekilde elime ulaştı.

noobartu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Bartu Yavuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
belirttiğin sitelerden hazır sistem almak yerine parça parça bileşen alırdım sıkıntı olmaz
montaj yaptırtıp mı göndermek daha iyi yoksa parça halinde alıp evde birleştirmek mi? Yabancı videolarda gördüm kasanın içine falan sünger tarzı bir şey koyuyorlardı ekran kartı zarar görmesin diye bu sitelerde de öyle bir şey var mı?

MrMurat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,142
İsim
Murat Çeler
montaj yaptırtıp mı göndermek daha iyi yoksa parça halinde alıp evde birleştirmek mi? Yabancı videolarda gördüm kasanın içine falan sünger tarzı bir şey koyuyorlardı ekran kartı zarar görmesin diye bu sitelerde de öyle bir şey var mı?
var ekran kartını ayrı kutusunda gönderiyorlar montaj yaptırmazsan daha hızlı eline ulaşır

Top Bottom