Teka 12000 Btu Klima 19420

GGbaba

80+
Reaksiyon skoru
159
Bu iki ürün arasında ne fark var bilmiyorum ama takip ettiğim bir klima 21 22 arası geziniyordu midea üretimi linkleri trendyol uygulaması kendi üretiyor herhangi bir referans yoktur.

Yeni pazara giriş yaptı sanırım. Dediğiniz gibi uzun süredir 21_22 arası gidip geliyordu.

Kaira plus
TCL elite

Bekliyorum bakalım düşecek mi tekrar 22 bandına

Birliğim kadarıyla Çin malı klimalara ek gümrük vergisi getirdiler. Fiyatlara kış olduğu için yansımadı diye duydum. Yaza doğru artar fiyatlar bilginiz olsun.

Bu fiyata hala 12000 BTU olmasına şaşırıyorum ben 2 yıl önce 21.000'e almıştım hala aynı fiyat

Sağ teka sol kaira plus

Enreji tüketimi doğru ise kaira plus çok fazla değil mi yanlış mı bu değerler.

Bize 2 mt daha bakır boru lazım.

Teka kutusundan 3 mt çıkıyor. Kaira ise 5mt diye biliyorum.

+2Mt bakır boru için servis yüksek ücret çıkartır. Bunu en uygun nasıl hallederiz. Kaira güç tüketimi de çok fazla ne yapsam bilemedim.

1768462206085.webp

Üreticisi Mideadır ürün iyidir fakat servis kısmında sorun yaşanabilir .
Midea'nın extreme save plaformundadır bu ürün.

Kaira plusla farkının olması kaira'nın midea prime platformundaki bir klima(epey gibi siteler yanlış bilgi veriyor üreticinin kendi sitesinden bakınız)
midea prime midea extreme save platformundaki bir klimaya daha düşük olacaktır .
fakat kairanın servisini daikin yapıyor satış sonrası destek için içiniz daha rahat olacaktır.T
Tavsiyem ne kadar teka iyi olsada daha güvenilir olması için kaira plusdan
Sorunuz varsa sorun.

Aldım vallaha yaza lazım kurulumda dahilmiş bu fiyata bulunmaz kaliteli okuduğum kadarıyla teşekkürler

3 hafta evvel 12000 BTU Windsor klimayı 16.500₺ almıştık

Valla Windsor 12 BTU klimayı 2. Kez sipariş ettim. 2 yıldır sorunsuz, sessizce çalışıyor, çok memnunum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,204
Üyeler
188,898
Son üye
mehmetyilmaz7
Geri