Teke tek kavgalarda neler yapıyorsunuz

Kurtbeyss

80+
Reaksiyon skoru
165
Ben kavgacı birisi değilim, hayatımda 1 kere bile yumruk atmaya ihtiyacım olmadı. Teke tek kavgalara da hiç çağırılmadım, o yüzden kavgalar hakkında hiç bir bilgim yok. Sizin yaşadığınız teke tek anılarınız , teke tekte neler yapılmalı, kavga nasıl biter gibi şeyleri merak ediyorum =D

kavga yerde biter büyük ihtimalle sakin kalınmalı ve rehber öğretmene söylenmeli

Olm 30 yasında adam kavga ederse gidip rehber öğretmene mi söylesin niye okulda olarak algıladın
makarasına söyledim zaten xd
30 yaşında adam da bir zahmet kavga etmesin
kavga etme gibi bir durumda da karşıdakine bağlı karşıdaki hiç bir şey bilmiyorsa hurra dalıyor
bu tarzda biriyle kavga ya girmiştim bir yumruk yedikten sonra durup uzaklaştı gözüne veya çenesine vurduğum içindi sanırsam
karşıdaki kişi bu işe hakimse Allah'a sığınmaktan başka çaren yok kişi iki yumrukta domine eder tabi nasıl domine edeceği değişir

gotu yere yakin olandan korkcan haci
Nokta atışı tespit bu arada. Kısa boylu adamlardan 1.60-1.70 arasından kaçmak lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben kavgacı birisi değilim, hayatımda 1 kere bile yumruk atmaya ihtiyacım olmadı. Teke tek kavgalara da hiç çağırılmadım, o yüzden kavgalar hakkında hiç bir bilgim yok. Sizin yaşadığınız teke tek anılarınız , teke tekte neler yapılmalı, kavga nasıl biter gibi şeyleri merak ediyorum =D
Kişiye bağlı ortama bağlı kekoysa kaçmak ya da hiç bulaşmamak lazım. Can bu sonuçta. Kavgadan kaçamıyorsan, artık kaçınılmazsa elden geldiği kadar sakin kalmak lazım. Çok öfkelenen çok açık verir.

Kavga etmeyi bil ya da bilme, tek bilmen gereken şey asla rakibinin önünde yere düşmemendir.
Eğer düşersen, bir daha ayağa kalkman zor olur.
Yere düşeceğini hissedersen topukla; ama eğer kaçamayacaksan ya da kaçmak istemiyorsan, yere düşmemeye çalış. :)

Normal pata küte yumruk iyi olan kazanır işte iki taraftan biri uçar yere uçmasada ağzı yüzü dağılır darbe iki taraf için tabide mesele kimin daha fazla hırpalandığı illaki işin emanet boyutunu hiç söylemiyorum bile ozaman işin sonu çok kötü olur 1 kaç kişiden tek başıma dayak yediklerim oldu teke tekte dövdüklerim oldu kaybettim teke tek hatırlamıyom ama kavganın nasıl bittiğide işte ayırmayla falan olur o anlık ama işin boyutu teke tekden çıkıp çok daha uzayabilir sen toplar ertesi gün gidersin o toplar adam sana gelir sonra olay çok daha büyük işin içine aileler falan bunun sonu yok o yüzden en iyisi hiç bulaşmamak böyle şeylere biri senin karına kızına namusuna malına mülkününe çöktündedir asıl en gerçek değen kavga gerisi serserilik

Eğer kavga kaçınılmazsa İlk yumruğu sen patlatıcaksın.
Ne kadar sert ne kadar bitirici yumruk atarsan kavganı sen aldığına emin olabilirsin.
İlk izlenim çok önemli Karşındakı adam afallar ve senden korkarak savaşmaya başlar.

Çene altından yumruk tutarsa feriştahı şaşar yere serilir.
O yerden kalkana kadar zaten seni uzaklaştırmaya çalışırlar. :D

kavgada naparsan yap ama sakın gaza gelip öldüresiye kadar dövme yada gaza gelip boynunu çok sertçe sıkma çünkü yanlışlıkla öldürürsün yada ağır hastanelik edersin falan
tabi hiç kavga etmemiş biri deneyimli birinin ilk yumruğunda afallar o ayrı konu ama
teke tek kavgalara bulaşma bırak kim ne derse desin
kalabalık kavgalarda sadece adam sayısına değil sağlam adam sayısına dikkat et, yani kaçmayacak bırakıp gitmeyecek adamlara dikkat et sonra herkes kaçar bi sen kalırsın, seninde orda pestilini çıkarırlar artık

konuşmadan anlamayan yumruktan mı anlar bre
yerde biter genelde teke tek kavgalar
ya mesela ne biliyim nasıl yerde bitecek, birisi yere düşünce diğeri bırakıyor mu işte ama neden bıraksın şahsen haklı olduğum yerde iftiraya uğrasam teke tek çağırılsam yere düşse de bırakmam elemanı yani...

ya mesela ne biliyim nasıl yerde bitecek, birisi yere düşünce diğeri bırakıyor mu işte ama neden bıraksın şahsen haklı olduğum yerde iftiraya uğrasam teke tek çağırılsam yere düşse de bırakmam elemanı yani...
Aynen biri yere düşünce diğeri bekliyor. Hatta hakem geliyor 10 a kadar sayıyor kalkamazsan yenilion

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,664
Üyeler
184,196
Son üye
ardacr57
Geri