Teknik Görüntü Sorunu

oOxyGeN

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaşlar size yaşamış olduğum bir teknik sorunu deyinmek istiyorum. Ben War Thunder Yada Lego The Incredibles gibi oyunlarda VSYN-C açtığım zaman birkaç dakika sonra görüntü gidiyor bu durumu nasıl çözerim teşşekür ederim.

Ekran Kartı : Asus Dual RTX 3060 Ti

Monitör: Samsung Odyssey G3 165Hz

Kral çözüm değil ama vsync açmak zorunda değilsin. Montitörden adaptive sync açıp, nvidia app üzerinden istersen fps sabitleyebilirsin. Vsync mi kaldı salla gitsin.

Kral çözüm değil ama vsync açmak zorunda değilsin. Montitörden adaptive sync açıp, nvidia app üzerinden istersen fps sabitleyebilirsin. Vsync mi kaldı salla gitsin.
Dediğin şekilde yaptım fakat gine aynı sonuç verdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fakat sıcaklık değerleri gayet normal

Sizce yeni bir Display Port kablosu mu satın almalıyım

ara kısmına cleanmgr yazıp iki şekilde de çalıştır. bir normal, br de sıstem yazan yere tıklayıp herşeyi seçerek,
sonra ara kısmına ant yazıp antivirüsü kapat

internet açıkken ara kısmına cmd yazıp, cmd yi yönetici olarak çalıştır ve şu komutları sırayla çalıştır.

sfc /scannow

Dism /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

DISM /Online /Cleanup-Image /StartComponentCleanup

işlem bitince antivirüsü tekrar aç.

ara kısmına cleanmgr yazıp iki şekilde de çalıştır. bir normal, br de sıstem yazan yere tıklayıp herşeyi seçerek,
sonra ara kısmına ant yazıp antivirüsü kapat

internet açıkken ara kısmına cmd yazıp, cmd yi yönetici olarak çalıştır ve şu komutları sırayla çalıştır.

sfc /scannow

Dism /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

DISM /Online /Cleanup-Image /StartComponentCleanup

işlem bitince antivirüsü tekrar aç.
Tamam yaptım temiz çıktı şuan

Dediğin şekilde yaptım fakat gine aynı sonuç verdi

Fakat sıcaklık değerleri gayet normal

Sizce yeni bir Display Port kablosu mu satın almalıyım
O zaman sorun sync özelliği olmayabilir. Ayarları yapar yapmaz kapanıyor mu? Başka oyunlarda aynı sorunu yaşadınız mı?

Sürücüyü yeniden yukle, yuklerken sıfırla yı seç. İşe yaramazsa bir önceki sürücüyü dene.
Hocam bu arada 145Hz denedim bir problem olmadı sorun display port da olma ihtimali varmı çünkü daha öncesinde sürücüyü yeniden yüklemiştim DDU yapmadım tabi Nvida app üzerinden gerçekleştirdim

Hocam dediklerinizi yaptım fakat işe yaramadı çözüm olarak Vsync kullanmıyorum kare hızını 165 sabitledim görüntü sorunu ortadan kalktı ama teknik olarak sorunu sizce nelerden olabilir driver dışında
Oyunu repair yapmayı denediniz mi ya da kaldırıp yeniden yuklemeyi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,197,953
Üyeler
190,301
Son üye
Higgumaheff4
Geri