Teknobiyotik güvenilir mi ?

Reaksiyon skoru
39
Arkadaşlar teknobiyotik den işlemci alicam çok korkuyorum bozuk çıkarsa falan sadece teknobiyotik ten alışveriş yapanlar yazsın teknobiyotik güvenilir mi ??

Arkadaşlar teknobiyotik den işlemci alicam çok korkuyorum bozuk çıkarsa falan sadece teknobiyotik ten alışveriş yapanlar yazsın teknobiyotik güvenilir mi ??
Ben biliyorum güvenilir mi değil mi ama sadece teknobiyotik'ten alışveriş yapanlar söyleyecekse söylemiyim.

İşlemci kutulu olsun. SSD almıştım ben 1500TL. 4 günde geldi. Güvenilirdir

1 tane fan aldım kısa sürede geldi ama ankarta uyumlu olmadığı için iade ettim ve hiç bir sorun çıkartmadan geri aldılar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 tane fan aldım kısa sürede geldi ama ankarta uyumlu olmadığı için iade ettim ve hiç bir sorun çıkartmadan geri aldılar
110TL

Güvenilir. Zotac 1650 Super'imi ordan aldım herhangi bir sorun çıkmadı. Müşteri hizmetleri de iyi

bence güvenilir ben de birkaç alışveriş yapmıştım sorun çıkmadı.

güvenilirdir.

ben teknobiyotikten hazır sistem aldım bir sıkıntı yoktu kargosu hızlı ve sağlam getiryo bir sıkıntı olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,787
Üyeler
186,939
Son üye
Erdem0808
Geri