Teknobiyotik mi Sinerji mi

zatilla

80+
Reaksiyon skoru
2
arkadaslar bilgisayar toplamak istiyorum fakat hangı sıteden alıcagımı tam kestiremedim yardımcı olurmusnuz. hangi site daha iyidir(teslimat. musterı hızmetlerı.fiyat performans) konularuında. Yardımcı olursanzı sevnırım ıyı gunler :)

arkadaslar bilgisayar toplamak istiyorum fakat hangı sıteden alıcagımı tam kestiremedim yardımcı olurmusnuz. hangi site daha iyidir(teslimat. musterı hızmetlerı.fiyat performans) konularuında. Yardımcı olursanzı sevnırım ıyı gunler :)
Alışveriş yapmadım ikisinden de ama ikisi de iyi bir şey alacaksan nerde ucuzsa ordan aln

İlla ikisinden biri ise Teknobiyotik bence. Ama en iyisi gamegaraj

Ben her iki siteden de alım yaptım. İkisinden de memnun kaldım fakat Sinerji ile bilgisayarın egzoz fanı yoktu kampanyası var mı? diye sormak için aramıştım saolsunlar firma çok kibardı ve aldığım zamanda oyun kodu veriyorlardı onu da hızlıca göndermişlerdi. Ben 1 tık daha Sinerji yakınım.

gaming.gen.tr çok ucuza diğer sitelere kıyasla sistem yapıyor bakman iyi olur

Sinerji teknobiyotikten 560 aldım bozuk geldi bayağı bi uğratık sinerji'den monitör aldım sıkıntı çıkmadı

Gamegaraj

Geri