Sağlamdır hocam, fiyatları da piyasaya göre uygun tam 7600X-B650 sistem toplamalıkAçık ve net 7600x alacağım ve bu siteden alınır mı?
alınır güvenli biryerdir ama müşteri hizmetleri iyi değilmiş galibaAçık ve net 7600x alacağım ve bu siteden alınır mı?
babayı sağlam doladırıcılar almayınSağlamdır hocam, fiyatları da piyasaya göre uygun tam 7600X-B650 sistem toplamalık
Güvenilir bu arada
alma sakın dolandırıcılar satana kadar bir şey yok iyi garantilik işin olunca yalan dolan başlıyorAçık ve net 7600x alacağım ve bu siteden alınır mı?
hiç birşeyleri iyi değil işlemci aldım bozuldu 3 hafta sonra gönderidm sorun yok dedıler geri gönderdim yine sorun yok dediler işlemci kaldı bende thh ye başvurdum bunlaradn mal alacağınıza gidin ikinci el alın daha iyi istanbuldaki ürünleri sıfır diye satan arkadaş bunlardan daha güveniliralınır güvenli biryerdir ama müşteri hizmetleri iyi değilmiş galiba
bende sana açık ve net söyleyeyim başına dert cebindeki paranı pert etmek istiyorsan alAçık ve net 7600x alacağım ve bu siteden alınır mı?
Araştırdım herkes güvenilir demiş, şikayetvarda da çözülmüş. Burada da öyle dediler bende aldım bakalım süreç ne göstercekalma sakın dolandırıcılar satana kadar bir şey yok iyi garantilik işin olunca yalan dolan başlıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
hiç birşeyleri iyi değil işlemci aldım bozuldu 3 hafta sonra gönderidm sorun yok dedıler geri gönderdim yine sorun yok dediler işlemci kaldı bende thh ye başvurdum bunlaradn mal alacağınıza gidin ikinci el alın daha iyi istanbuldaki ürünleri sıfır diye satan arkadaş bunlardan daha güvenilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende sana açık ve net söyleyeyim başına dert cebindeki paranı pert etmek istiyorsan al
Açık ve net 7600x alacağım ve bu siteden alınır mı?
tamam işte müşteri hizmetleriyle alakalı senin yaşadığın sorunhiç birşeyleri iyi değil işlemci aldım bozuldu 3 hafta sonra gönderidm sorun yok dedıler geri gönderdim yine sorun yok dediler işlemci kaldı bende thh ye başvurdum bunlaradn mal alacağınıza gidin ikinci el alın daha iyi istanbuldaki ürünleri sıfır diye satan arkadaş bunlardan daha güvenilir
e cihaz bozulursa muhatap olacağı müşteri hizmeti gene bu olacaktamam işte müşteri hizmetleriyle alakalı senin yaşadığın sorun