Neler Yeni

Teknobiyotik Skandalı

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
geçmiş olsun kanka bende oradan almayı düşünüyordum bi tık ucuza geldiği için artık sinerjiden alacam herhalde

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Öyle bir şey yapamazlar. Tüketici Hakem Heyetine başvurun. Süreç 3 ay içerisinde karara bağlanmak zorundadır.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,019
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Hocam 14 gün içinde memnun kalmadığınız ürünü kutusuna kendisine zarar vermediğiniz sürece iade edebilirsiniz diyor ben ürünü açmadan incelemeden nasıl memnun kalıcam veya kalmicam şaka gibi
Sanırım bu iade politikasını kişi zor duruma düşer ve iade eder mantığıyla kurmuş olabilirler. Örneğin malı alırsın ve gelmesini beklersin, o gece evinde yangın çıkar ve ciddi bir maddi zarara uğrarsın, o zaman sistemi açmadan iade edersin paranın tamamını alırsın. Açıp kontrol etmeye izin verseydiler fırsatçılar çok olurdu. Alır sistemi 13 gün oynar 14. gün de iade eder. Ardından bir tane daha sistem alır 13 gün oynar 14. gün yeniden iade eder. Bu sebeple açılan mala o tür bir kesinti yapmaları çok normal diye düşünüyorum.

MrMurat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,142
İsim
Murat Çeler
geçmiş olsun kanka bende oradan almayı düşünüyordum bi tık ucuza geldiği için artık sinerjiden alacam herhalde
Kanka sinerji itopya incehesap yerine 200 tl fazla ver vatandan al en azından muhattap bulabiliyorsun, kendi sistemimi ordan almıştım bende yeğenime aldığım için biraz ucuz olsun istedim ancak ucuz etin yahnisi yenmiyorumuş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sanırım bu iade politikasını kişi zor duruma düşer ve iade eder mantığıyla kurmuş olabilirler. Örneğin malı alırsın ve gelmesini beklersin, o gece evinde yangın çıkar ve ciddi bir maddi zarara uğrarsın, o zaman sistemi açmadan iade edersin paranın tamamını alırsın. Açıp kontrol etmeye izin verseydiler fırsatçılar çok olurdu. Alır sistemi 13 gün oynar 14. gün de iade eder. Ardından bir tane daha sistem alır 13 gün oynar 14. gün yeniden iade eder. Bu sebeple açılan mala o tür bir kesinti yapmaları çok normal diye düşünüyorum.
Hocam şikayetleri okudum şimdi ürünü açmayıp kapalı kutu gönderenlerden de kesinti yapmış hertürlü win win algısı var bunlarda

RenT0m

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ahmet
Bir kaç ay içinde bu stokta olmayan ürünü satma iade kabul etmeme zorluk çıkarmam gibi vb uygulamamalara firmalar yüklü bir ceza gelecek
Bulurlar bir arka yolunu burası Türkiye ezilen her daim eziliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,904
Üyeler
163,235
Son üye
latos
Top Bottom