Neler Yeni

Teknobiyotik Skandalı

MrMurat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,142
İsim
Murat Çeler
Teknobiyotikten 5900 tl ye 10 gün önce aldığım sistemi iade etmek istedim.Sitelerinde 14 gün içinde alıcının iade ve cayma hakkı bulunduğunu yazıyorlar ama %15 kesinti yaparak iade alıyorlar. Bunu yazmayı unutmuşlar sanırım:) şuana kadar teknobiyotiğe güveniyodum ama uzak durun dostlar

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
THH'ye başvurun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Arda Necati Sağır
Geçmiş olsun dostum. Dediğin yere bunları yazmak zorundalar. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurabilirsin, her şekilde müşteriyi bilgilendirmeleri gerekiyor.

RenT0m

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ahmet
%15 He bu firmalar gerçekten ahlak dışı davranıyorlar.Kura 4 kuruş zam gelir hoop 100 lira fiyata eklenir ama 30 kurus indirim gelir fiyat aynı kalır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Mustafa Demirel
Böyle bir şey yapamazlar.
Kargo vb. ücretleri mi kesmişler, gerekçeleri neymiş?

COREXAR

80+ Silver
%15 He bu firmalar gerçekten ahlak dışı davranıyorlar.Kura 4 kuruş zam gelir hoop 100 lira fiyata eklenir ama 30 kurus indirim gelir fiyat aynı kalır.

MrMurat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,142
İsim
Murat Çeler

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,019
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
"TÜKETİCİ, SATICI ile imzaladığı işbu Mesafeli Satış Sözleşmesi'nden 14 (ondört) gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin (malı açmamış, zarar vermemiş, hasara uğratmamış, ambalajını bozmamış olması şartıyla) sözleşmeden cayma hakkına sahiptir. "

Ambalajı açtıysan o çeşit bir kesinti ile iade almış olabilirler. Ancak yine de ne kadar kesinti alacaklarını yazmamış olmamaları iyi olmamış. THH'ye başvurmanı öneririm.

MrMurat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,142
İsim
Murat Çeler
Onlardan ayrı %15 kesiyorlarmış 2. el oluyormuş ürünleri :)
Montaj+windows sürüm kurulumu eklemiştim kargoyu satın alırken kendim ödedim zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

"TÜKETİCİ, SATICI ile imzaladığı işbu Mesafeli Satış Sözleşmesi'nden 14 (ondört) gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin (malı açmamış, zarar vermemiş, hasara uğratmamış, ambalajını bozmamış olması şartıyla) sözleşmeden cayma hakkına sahiptir. "

Ambalajı açtıysan o çeşit bir kesinti ile iade almış olabilirler. Ancak yine de ne kadar kesinti alacaklarını yazmamış olmamaları iyi olmamış. THH'ye başvurmanı öneririm.
Hocam 14 gün içinde memnun kalmadığınız ürünü kutusuna kendisine zarar vermediğiniz sürece iade edebilirsiniz diyor ben ürünü açmadan incelemeden nasıl memnun kalıcam veya kalmicam şaka gibi

Top Bottom