Teknobiyotik Skandalı

MrMurat

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,142
Teknobiyotikten 5900 tl ye 10 gün önce aldığım sistemi iade etmek istedim.Sitelerinde 14 gün içinde alıcının iade ve cayma hakkı bulunduğunu yazıyorlar ama %15 kesinti yaparak iade alıyorlar. Bunu yazmayı unutmuşlar sanırım:) şuana kadar teknobiyotiğe güveniyodum ama uzak durun dostlar

THH'ye başvurun.

Geçmiş olsun dostum. Dediğin yere bunları yazmak zorundalar. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurabilirsin, her şekilde müşteriyi bilgilendirmeleri gerekiyor.

%15 He bu firmalar gerçekten ahlak dışı davranıyorlar.Kura 4 kuruş zam gelir hoop 100 lira fiyata eklenir ama 30 kurus indirim gelir fiyat aynı kalır.

%15 He bu firmalar gerçekten ahlak dışı davranıyorlar.Kura 4 kuruş zam gelir hoop 100 lira fiyata eklenir ama 30 kurus indirim gelir fiyat aynı kalır.

"TÜKETİCİ, SATICI ile imzaladığı işbu Mesafeli Satış Sözleşmesi'nden 14 (ondört) gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin (malı açmamış, zarar vermemiş, hasara uğratmamış, ambalajını bozmamış olması şartıyla) sözleşmeden cayma hakkına sahiptir. "

Ambalajı açtıysan o çeşit bir kesinti ile iade almış olabilirler. Ancak yine de ne kadar kesinti alacaklarını yazmamış olmamaları iyi olmamış. THH'ye başvurmanı öneririm.

Onlardan ayrı %15 kesiyorlarmış 2. el oluyormuş ürünleri :)
Montaj+windows sürüm kurulumu eklemiştim kargoyu satın alırken kendim ödedim zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

"TÜKETİCİ, SATICI ile imzaladığı işbu Mesafeli Satış Sözleşmesi'nden 14 (ondört) gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin (malı açmamış, zarar vermemiş, hasara uğratmamış, ambalajını bozmamış olması şartıyla) sözleşmeden cayma hakkına sahiptir. "

Ambalajı açtıysan o çeşit bir kesinti ile iade almış olabilirler. Ancak yine de ne kadar kesinti alacaklarını yazmamış olmamaları iyi olmamış. THH'ye başvurmanı öneririm.
Hocam 14 gün içinde memnun kalmadığınız ürünü kutusuna kendisine zarar vermediğiniz sürece iade edebilirsiniz diyor ben ürünü açmadan incelemeden nasıl memnun kalıcam veya kalmicam şaka gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,831
Üyeler
184,985
Son üye
MeHTML
Geri