isimsizüye
80+ Gold
Rx 560 sistem almanı öneriyorum
Rx 560 sistem almanı öneriyorum
Bu tür konular almadan önce açılır. Şimdi birisi gelip incehesap'ı gömse kalpten gideceksin.
Sizi bilmiyorum ama ben müneccim değilim.Pardon da neyini gömecek
Sizi bilmiyorum ama ben müneccim değilim.
Benim gömecek bir şeyim yoktur ama başka birinin çok kötüleyeceği deneyimleri olmuştur, bazıları gelir can sıkıntısına geçirir. Nereden bilebilirim ne diyeceklerini. Kendi deneyimim olsa zaten yazarım.Bende değilim gömse diyorsun ya belki neyini gömecek biliyorsundur şuana kada en çok olumsuz yorumu teknobiyotik tarafında gördüm
Benim gömecek bir şeyim yoktur ama başka birinin çok kötüleyeceği deneyimleri olmuştur, bazıları gelir can sıkıntısına geçirir. Nereden bilebilirim ne diyeceklerini. Kendi deneyimim olsa zaten yazarım.
Konuyu yanlış anladın. Arkadaş diyor ki sistemi zaten almışsın konuyu açmanın ne anlamı var ? Diyelim ki incehesap daha kötü bir firma. Sen aldıktan sonra ne yapabileceksin?Madem kendi fikrin yok mesaj yazma o zaman diyorsun biri çıksa da gömse zaten o siteyi kötüleyen birisi gelir mesajını yazar gider bu kadar basit.
Pcn negalax markası kullanıyorum ben
Konuyu yanlış anladın. Arkadaş diyor ki sistemi zaten almışsın konuyu açmanın ne anlamı var ? Diyelim ki incehesap daha kötü bir firma. Sen aldıktan sonra ne yapabileceksin?