Neler Yeni

Teknobiyotik vs incehesap pc

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mustafa selman uzun
Rx 560 sistem almanı öneriyorum

Mis gibi sistem site güvenilir pc yorumları da okey e donanım arşivinin pc si daha belamı aramıyım hadi bay donanım arşivinin yaptığı pc kötü olmaz dün akşam aldım.

BoosteRR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
İsmail ÖZTÜRK
Teknobiyotiğe ilk uğradığım günden sonra bir daha uğramadım. Allah mecbur etmesin.

Toroslu

80+ Bronze
Bende değilim gömse diyorsun ya belki neyini gömecek biliyorsundur şuana kada en çok olumsuz yorumu teknobiyotik tarafında gördüm
Benim gömecek bir şeyim yoktur ama başka birinin çok kötüleyeceği deneyimleri olmuştur, bazıları gelir can sıkıntısına geçirir. Nereden bilebilirim ne diyeceklerini. Kendi deneyimim olsa zaten yazarım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mustafa selman uzun
Benim gömecek bir şeyim yoktur ama başka birinin çok kötüleyeceği deneyimleri olmuştur, bazıları gelir can sıkıntısına geçirir. Nereden bilebilirim ne diyeceklerini. Kendi deneyimim olsa zaten yazarım.

Madem kendi fikrin yok mesaj yazma o zaman diyorsun biri çıksa da gömse zaten o siteyi kötüleyen birisi gelir mesajını yazar gider bu kadar basit.

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
Madem kendi fikrin yok mesaj yazma o zaman diyorsun biri çıksa da gömse zaten o siteyi kötüleyen birisi gelir mesajını yazar gider bu kadar basit.
Konuyu yanlış anladın. Arkadaş diyor ki sistemi zaten almışsın konuyu açmanın ne anlamı var ? Diyelim ki incehesap daha kötü bir firma. Sen aldıktan sonra ne yapabileceksin?

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mustafa selman uzun
Konuyu yanlış anladın. Arkadaş diyor ki sistemi zaten almışsın konuyu açmanın ne anlamı var ? Diyelim ki incehesap daha kötü bir firma. Sen aldıktan sonra ne yapabileceksin?

Ben incehesabın iyi olduğunu biliyorum o yüzden aldım internet üzerindeki yorumlardan ben sadece bilgilenmek amacında soruyorum yani arkadaşım flan sorarsa cevaplarım diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,187
Üyeler
165,302
Son üye
hfhfghw4
Top Bottom