Böyle bir hata alıyorum ödeme yapacağım kart ziraat bankası bankkart işlem limitini vs arttırdım bakiyede yeterli sorun nedir?( iletişim numaralarını aradım ama maalesef mesai saati dışı dendi o yüzden ulaşamadım onlara)
Konuyla alakası yok ama, 2080s sistemi nasıl 8k ya alıyorsunuz ? özelleştirdiniz mi ?Böyle bir hata alıyorum ödeme yapacağım kart ziraat bankası bankkart işlem limitini vs arttırdım bakiyede yeterli sorun nedir?( iletişim numaralarını aradım ama maalesef mesai saati dışı dendi o yüzden ulaşamadım onlara)
Alıntıyı görüntüle
Özelleştirmiştir, normalde 11000 tl diye biliyorum.Konuyla alakası yok ama, 2080s sistemi nasıl 8k ya alıyorsunuz ? özelleştirdiniz mi ?
evet ekran kartını Galax RTX2060 Super Gamer 8GB (1-Click OC) 256Bit GDDR6 yaptımKonuyla alakası yok ama, 2080s sistemi nasıl 8k ya alıyorsunuz ? özelleştirdiniz mi ?
kart limitiniz varmı birde günlük harcama limitine bakınızBöyle bir hata alıyorum ödeme yapacağım kart ziraat bankası bankkart işlem limitini vs arttırdım bakiyede yeterli sorun nedir?( iletişim numaralarını aradım ama maalesef mesai saati dışı dendi o yüzden ulaşamadım onlara)
Alıntıyı görüntüle
işlem limitlerim açık ama sadece nakit para çekme limiti 5.000 tl ondan kaynaklı olacagını sanmıyorum e ticaret ve alışveriş limitim 10kkart limitiniz varmı birde günlük harcama limitine bakınız
banka ile irtibata geçtiniz mi?işlem limitlerim açık ama sadece nakit para çekme limiti 5.000 TL ondan kaynaklı olacagını sanmıyorum e ticaret ve alışveriş limitim 10k
evet sorun yok dendibanka ile irtibata geçtiniz mi?