kaç dakika boyunca yapmalıyım ve 1920x1080 vs seçmeme gerek var mı
haydi bakalım hayırlı işler başlıyorumHayır düz yapıştır. onuda 5 dakika yap, zaten sorunlu ise işlemci daha 10. saniyede feragat eder.
tamamdır@xSkynel bu arada, sıcaklıkları takip et.
GPU-Z'yi aç.
Alıntıyı görüntüle
Buradan "Sensors" kısmına gir.
Alıntıyı görüntüle
İşaretlediğim sıcaklıkları takip et.
Alıntıyı görüntüle
anakartta bir problem olabilir sanırım cpu soğutucusu stock muhaydi bakalım hayırlı işler başlıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamamdır
Alıntıyı görüntüle
herhangi bir sorun yaşamadım testte
ne olacak şimdi?![]()
haydi bakalım hayırlı işler başlıyorum
tamamdır
Alıntıyı görüntüle
herhangi bir sorun yaşamadım testte
ne olacak şimdi?![]()
Soğutucu stock onu test edebileceğim bir şey var mıanakartta bir problem olabilir sanırım cpu soğutucusu stock mu
eski bilgisayarımda kullandığım harddiski kullanıyorum 2tb 7200rpm çok şey yaşadı formattır vs çok fazla format yemiştir 5 senelik en az ondan olabilir mi ama sanmıyorum çünkü gri ekran geldiğinde oyun arkada çalışıyorPekala RAM den olucağını sanmıyorum, RAM arızalı olsa direk masmavi ekranı alırsın, depolama da arıza yapsa böyle yapmaz. zaten parça kalmadıki. Senin durum bir tuhaf.
Soğutucu stock onu test edebileceğim bir şey var mı
eski bilgisayarımda kullandığım harddiski kullanıyorum 2tb 7200rpm çok şey yaşadı formattır vs çok fazla format yemiştir 5 senelik en az ondan olabilir mi ama sanmıyorum çünkü gri ekran geldiğinde oyun arkada çalışıyor
harddisk yüzünden tam 1 ay boyunca uğraştım sonra ssd geçtim olabilirSoğutucu stock onu test edebileceğim bir şey var mı
eski bilgisayarımda kullandığım harddiski kullanıyorum 2tb 7200rpm çok şey yaşadı formattır vs çok fazla format yemiştir 5 senelik en az ondan olabilir mi ama sanmıyorum çünkü gri ekran geldiğinde oyun arkada çalışıyor
1920X1080 yapın Anti-aliasing de MSAA 8X yapın.Alıntıyı görüntüle
hangi ayarları yapmalıyım
Bios güncel Windows güncelyazılımsal olabilir veyap bios güncelleye bilir windows güncellemeyi dene sürücüleri güncelle
dostum pro2000 adında 60 hz 21.5inç bir monitörüm var eski 6 7 senelik sanırım ama dediğim gibi bu sorun olduğunda monitörü kapat aç yaptım herhangi bir şekilde düzelmedi bende pc yi kapat aç yapıyorum ve düzeliyor monitörden olduğunu sanmıyorum ekran kartı biraz mantıklı geliyor çünkü görüntüyü veren sonuçta o ama stress testinde de bir şey çıkmadı sen ne diyorsun @Gizemss bir de @Abdullah Hacıgül abiyi etiketleyin belki o biliyordur anlıyor bu işlerdenBelki de monitördür, çünkü bu durumda sistem kapanmıyor ve oyun devam ediyor. Sorunumuz görüntü ya ekran kartında değişik bir durum var yada monitör. Ama ekran kartında bir şey olsa bu stress testinde patlardı. Monitör ne ?
çoktan yaptım testi dostum1920X1080 yapın Anti-aliasing de MSAA 8X yapın.
Bios güncel Windows güncel
dostum pro2000 adında 60 hz 21.5inç bir monitörüm var eski 6 7 senelik sanırım ama dediğim gibi bu sorun olduğunda monitörü kapat aç yaptım herhangi bir şekilde düzelmedi bende PC yi kapat aç yapıyorum ve düzeliyor monitörden olduğunu sanmıyorum ekran kartı biraz mantıklı geliyor çünkü görüntüyü veren sonuçta o ama stress testinde de bir şey çıkmadı sen ne diyorsun @Gizemss bir de @Abdullah Hacıgül abiyi etiketleyin belki o biliyordur anlıyor bu işlerden
çoktan yaptım testi dostum