yani öyle farkedebileceğim bir ses yok hiçte dikkatimi çekmedihardisk problem olabilir alışılmadık sesler geliyormu hard disk ten
başka bir monitörüm yok keşke olsa ama monitörden olduğunu sanmıyorum dediğim gibi çünkü monitörü aç kapa yapınca düzelmiyorSistemsel bir sorun görünmüyor. En azından ekran kartı ve işlemci için.
Başka bir monitörde deneme şansınız varsa deneyin. Aklıma başka bir şey gelmiyor.
evet hdmi to vga kablo kullanıyorum çevirici sayılır heralde
monitör deyildir parçalardan birinde bir problem var ve sistemde hata veriyor anakart olabilir ram de hardisk teyani öyle farkedebileceğim bir ses yok hiçte dikkatimi çekmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
başka bir monitörüm yok keşke olsa ama monitörden olduğunu sanmıyorum dediğim gibi çünkü monitörü aç kapa yapınca düzelmiyor
yani öyle farkedebileceğim bir ses yok hiçte dikkatimi çekmedi
başka bir monitörüm yok keşke olsa ama monitörden olduğunu sanmıyorum dediğim gibi çünkü monitörü aç kapa yapınca düzelmiyor
Arkadaşında vs. varsa kasanı götür ya da arkadaşından monitörü getirmesini iste.başka bir monitörüm yok keşke olsa ama monitörden olduğunu sanmıyorum dediğim gibi çünkü monitörü aç kapa yapınca düzelmiyor
ondan da olabilir, çeviriciler hep baş ağrıtan parçalar, kolay bozulurlar. ben mesela 1050 Ti kullanırken çevirici ile, driver kurduğum gibi mefta oldu çevirici.
nasıl deneyebilrim yapabileceğim bir test var mımonitör deyildir parçalardan birinde bir problem var ve sistemde hata veriyor anakart olabilir RAM de hardisk te
Arkadaşım yokArkadaşında vs. varsa kasanı götür ya da arkadaşından monitörü getirmesini iste.
Kullandığın dönüştürücüden dolayı da oluyor olabilir.
bu hata her zaman olmuyor televizyonda evde kullanılıyor haliyle ondan kaynaklı her zaman orda oynayamamTelevizyon var ise onda test et.
nasıl deneyebilrim yapabileceğim bir test var mı
bios pilini söküp takmayı biliyorsan sök tak yapsana bi bios ta problem olabilirnasıl deneyebilrim yapabileceğim bir test var mı
Arkadaşım yokmalesef öyle bir şey deneyemem
bu hata her zaman olmuyor televizyonda evde kullanılıyor haliyle ondan kaynaklı her zaman orda oynayamam
nasıl deneyebilrim yapabileceğim bir test var mı
Arkadaşım yokmalesef öyle bir şey deneyemem
bu hata her zaman olmuyor televizyonda evde kullanılıyor haliyle ondan kaynaklı her zaman orda oynayamam
bios pilini söküp takmayı biliyorsan sök tak yapsana bi bios ta problem olabilir
dediğim gibi her zaman olmuyor 4 günden beri sürekli oyun oynuyorum daha bu hata yeni geldi başıma 4 gün öncede edit yaparken gelmiştiPC yi monitör yerine HDMI ile televizyona bağlicaksın ve oyun oynicaksın. Sonra ekran gidicekmi bakıcaksın.
nasıl yapacağımı bilmiyorumbios pilini söküp takmayı biliyorsan sök tak yapsana bi bios ta problem olabilir