TEKNOLOJİ DEHALARININ ACİL YARDIMINA İHTİYACIM VAR

Blldll

80+
Reaksiyon skoru
19
Bi arkadaşımla büyük bir iddiaya girdik, Samsung bilindiği üzere en büyük bellek üreticilerinden birisi, konu m2 ssd üzerinden açıldı genele yayıldı, ben Samsung un birçok markaya sipariş doğrultusunda bellek üretip sattığını, bu firmaların bellekleri ürünlerinde kullandığını, (ekran kartı m2 veya bir çok teknolojik cihaz) iddia ettim, o ise samsungun donanım ya az yazılımsal hiç bir ürünü satmadığını iddia etti. Ben bunu nasıl kanıtlarım. Türk forumlarda ya da teknoloji kanallarında haber vs hiç yok, daha önce gördüğüm bildiğim bir şey olduğuna emindim o sebeple iddia yı kabul ettim. Bana bildiğiniz somut ne varsa kim ne biliyorsa yazabilir mi? Şu marka şu ürün veya şu firmanın şu cihazı diye. Özellikle ssd olmak üzere, yardımcı olabilecek herkese şimdiden çok teşekkürler

Lenovo dizüstünün içindeki Samsung SSD'yi göstererek bunu kanıtlayabilirsin.

Lenovo dizüstünün içindeki Samsung SSD'yi göstererek bunu kanıtlayabilirsin.
Hacım bahsettiğim tam olarak öyle değil aslında örneğin xpg marka ram alıyorsun ama esas içindeki ram sk hynix üretimi, bunun gibi

Hacım bahsettiğim tam olarak öyle değil aslında örneğin xpg marka ram alıyorsun ama esas içindeki ram sk hynix üretimi, bunun gibi

Bunu da SSD'ler için olan yazılımla anlayabilirsin. Marka işbirliğinden dolayı Samsung'un adı ürünün üzerinde bulunmaz ama yazılım ürünlerinde Samsung'a ait olduğu görülür.

Bunu da SSD'ler için olan yazılımla anlayabilirsin. Marka işbirliğinden dolayı Samsung'un adı ürünün üzerinde bulunmaz ama yazılım ürünlerinde Samsung'a ait olduğu görülür.
Bildiğiniz bir marka model cihaz var mıdır? Dediğiniz gibiyse bitti bu iş ☺️

Şu anda kullandığım XFX marka RX 6700 ekran kartımın VRAM'lerini Samsung üretmiş mesela, işine yarar mı? Doğru mu anladım sorunu?

xfxsamsung.webp

Şu anda kullandığım XFX marka RX 6700 ekran kartımın VRAM'lerini Samsung üretmiş mesela, işine yarar mı? Doğru mu anladım sorunu?

Alıntıyı görüntüle
Aynen hocam doğru anlamışsınız, aslında bu yeterli ama tartışma m2 ssd lerden başladığı için bir tanede ona örnek bulabilsem açık kapı kalmaz. Belki de yanlışım vardır oem m2 ya da m2 için bellek dram vs vermiyodur ama aklımda öyle kalmış

Farklı bir forum sitesinde 2023 tarihinde paylaşılmış yorumu arkadaşına gösterebilirsin. Marka Adata, çipi Samsung.
1757526816915.webp

Benim telefonum Samsung. Bunu da kanıt olarak gösterebilirsin. İddia'dan pay alırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,518
Üyeler
183,441
Son üye
zfrbbcn
Geri