gaming gen tr ya satıcı onu diyorsavunmaya gecmesinler şikayet var sitesine bakabilirler.
bu kısmı anlamadım hocam
Ne alaka dün 1234tl ye aldığımız ürün 2000 oldu olabiliyor.Ben aldığımda daha 1 hafta olmadı 2600 e aldim
Şuan en ucuz halı bu 3462 ki pek olumlu yorumu yok o sitenin savunmaya gecmesinler şikayet var sitesine bakabilirler.
dostum dün sayende işlemcimizi alabildik.Eksik olarak B550 anakart kaldı onun içinde bir yardımcı olabilirmisinEnflasyon.
Aldığın işlemciye daha üst nesil anakartlar oluyor mu acaba pek anlamıyorum ama ileriye dönük daha az masrafa girmeni sağlayabilirse öyle al derim yıl başından sonra imkansız bişe almakdostum dün sayende işlemcimizi alabildik.Eksik olarak B550 anakart kaldı onun içinde bir yardımcı olabilirmisin
Pci 4.0 dışında 1000tl civarına b450 alsan mantıklı olur aslında. Zaten ötesi yok am5 e geçilecek.dostum dün sayende işlemcimizi alabildik.Eksik olarak B550 anakart kaldı onun içinde bir yardımcı olabilirmisin
dah kablosuz kulaklık ve mouse alacağım zam gelmesin . oyunlara gelir mi spiderman indirime girerse alacağımEnflasyon. Olay dolar kurunu geçeli çok oldu siz bir de yapılacak asgari ücret zammından sonra görün
Hala asgari ücret zammı ile herşeyin normale döneceğini sananlar var aşırı gülüyorum onlaraEnflasyon. Olay dolar kurunu geçeli çok oldu siz bir de yapılacak asgari ücret zammından sonra görün
Steam kuru sabit tutuyor olabildiğincedah kablosuz kulaklık ve mouse alacağım zam gelmesin . oyunlara gelir mi spiderman indirime girerse alacağım
sabit ama plastation oyunları zamlanmadı hiç bi unchertad zamlandı god of war days gone hala 330 zamlanır galiba.Steam kuru sabit tutuyor olabildiğince
Cd yada ps ye alacaksınız zam gelir büyük ihtimalle