Garantisi yok o zaman? ayrıca sorun çıkmaz değil mi?TeknoMehmet yurt dışından getiriyor. ShiftDeleteNet'te buradan alışveriş yapıyor. Güvenilir olduğunu düşünüyorum çünkü SDN tavsiye ediyordu.
Bildiğim kadarıyla garanti onlar oluyor işte. Sorun çıkar mı, kefil olmak istemiyorum. Sadece duyduğumu söylüyorum. Bence güvenilir firmadır. Yani dediğim gibi SDN alışveriş yapıyor ve öneriyordu.Garantisi yok o zaman? ayrıca sorun çıkmaz değil mi?
Yani 3K lık telefonu burdan 2.4k ya almak mantıklı sonuçta değil mi?Bildiğim kadarıyla garanti onlar oluyor işte. Sorun çıkar mı, kefil olmak istemiyorum. Sadece duyduğumu söylüyorum. Bence güvenilir firmadır. Yani dediğim gibi SDN alışveriş yapıyor ve öneriyordu.
Kacak imei koyuyor buyuk ihtimalleBildiğim kadarıyla garanti onlar oluyor işte. Sorun çıkar mı, kefil olmak istemiyorum. Sadece duyduğumu söylüyorum. Bence güvenilir firmadır. Yani dediğim gibi SDN alışveriş yapıyor ve öneriyordu.
Yani garanti olayı falan sıkıntı ancak ben alırdım. Yani büyük bir firma diye biliyorum.Yani 3K lık telefonu burdan 2.4k ya almak mantıklı sonuçta değil mi?
Yani yüksek ihtimal.Kacak imei koyuyor buyuk ihtimalle