HoYeon Jung
80+ Gold
Açıkçası tam bilmiyorum ama tahminimce öyledir.Kaçak imei mi koyuyor?
Açıkçası tam bilmiyorum ama tahminimce öyledir.Kaçak imei mi koyuyor?
Kötü bir şey mi, sayılmaz. Sıkıntı çıkarır mı, sanmıyorum. Ancak şöyle bir şey var. Bazıları diyor ki yılda 1 defa attırmak gerekiyor. Yani her yıl 50-100TL vermen gerekiyor.Bu kötü bişey mi sıkıntı çıkarır mı?
Teşekkür ederim. IMEI numarsı kaçak mı? kaçaksa evde tuşlu bozuk telefon var onun numarsını bu telefona nasıl aktarıcam?Ben geçen sene Ocak ayında OnePlus 7t aldım kendisinden herhangi bir sorun çıkmadı şu ana kadar. Ki paranın bir kismini da 2 gün sonra vereceğimi söyledim sorun bile etmedi. Büyük firma filan değil normal herhangi bir satıcı. Bir de zahter var ona da çok güvenen var hatta bazı youtuberlar oradan alıyor telefonlari
yani yılda bir defa değiştiricez imeisini?Kötü bir şey mi, sayılmaz. Sıkıntı çıkarır mı, sanmıyorum. Ancak şöyle bir şey var. Bazıları diyor ki yılda 1 defa attırmak gerekiyor. Yani her yıl 50-100TL vermen gerekiyor.
Yani insanların yaptırdığı telefoncuya bağlı. Kimisi diyor işte benim İMEİ 6 ayda bir gidiyor, kimisi diyor hiç gitmiyor falan. Ama sene de 1 kere gidiyormuş yani.Teşekkür ederim. IMEI numarsı kaçak mı? kaçaksa evde tuşlu bozuk telefon var onun numarsını bu telefona nasıl aktarıcam?
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani yılda bir defa değiştiricez imeisini?
vodafone uygulamasından baktığımda sonynin bir modeline kayıtlı gözüküyoor telefon. tuşlu telefon için önermem çünkü sanırım eğer imeisine kayıt edeceğin telefonda 4g yoksa telefonda 4g kullanamıyorsunTeşekkür ederim. IMEI numarsı kaçak mı? kaçaksa evde tuşlu bozuk telefon var onun numarsını bu telefona nasıl aktarıcam?
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani yılda bir defa değiştiricez imeisini?
Peki değiştirmeye gittiğinde kaçak diye sorun çıkar mı telefoncuda?Yani insanların yaptırdığı telefoncuya bağlı. Kimisi diyor işte benim İMEİ 6 ayda bir gidiyor, kimisi diyor hiç gitmiyor falan. Ama sene de 1 kere gidiyormuş yani.
O kanal gelen her sponsor ürünü sapına kadar övme peşinde.TeknoMehmet yurt dışından getiriyor. ShiftDeleteNet'te buradan alışveriş yapıyor. Güvenilir olduğunu düşünüyorum çünkü SDN tavsiye ediyordu.
@muhammetsaglamPeki değiştirmeye gittiğinde kaçak diye sorun çıkar mı telefoncuda?
Olmaz. Sanırsam imei değiştirmeye gittiğinde demek istediniz. Aynı telefoncuya falan gidin, bir şey olmaz.Peki değiştirmeye gittiğinde kaçak diye sorun çıkar mı telefoncuda?