Neler Yeni

Yardım TeknoMehmet ile İlgili Soru

louvert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Firat Sarigul
Ben geçen sene Ocak ayında OnePlus 7t aldım kendisinden herhangi bir sorun çıkmadı şu ana kadar. Ki paranın bir kismini da 2 gün sonra vereceğimi söyledim sorun bile etmedi. Büyük firma filan değil normal herhangi bir satıcı. Bir de zahter var ona da çok güvenen var hatta bazı youtuberlar oradan alıyor telefonlari

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
İşin içinde kaçakçılık varsa baya bir sıkıntı çikar.

Talha!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Sami Niyet
Ben geçen sene Ocak ayında OnePlus 7t aldım kendisinden herhangi bir sorun çıkmadı şu ana kadar. Ki paranın bir kismini da 2 gün sonra vereceğimi söyledim sorun bile etmedi. Büyük firma filan değil normal herhangi bir satıcı. Bir de zahter var ona da çok güvenen var hatta bazı youtuberlar oradan alıyor telefonlari
Teşekkür ederim. IMEI numarsı kaçak mı? kaçaksa evde tuşlu bozuk telefon var onun numarsını bu telefona nasıl aktarıcam?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kötü bir şey mi, sayılmaz. Sıkıntı çıkarır mı, sanmıyorum. Ancak şöyle bir şey var. Bazıları diyor ki yılda 1 defa attırmak gerekiyor. Yani her yıl 50-100TL vermen gerekiyor.
yani yılda bir defa değiştiricez imeisini?

HoYeon Jung

80+ Gold
Teşekkür ederim. IMEI numarsı kaçak mı? kaçaksa evde tuşlu bozuk telefon var onun numarsını bu telefona nasıl aktarıcam?

Yani insanların yaptırdığı telefoncuya bağlı. Kimisi diyor işte benim İMEİ 6 ayda bir gidiyor, kimisi diyor hiç gitmiyor falan. Ama sene de 1 kere gidiyormuş yani.

louvert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Firat Sarigul

vodafone uygulamasından baktığımda sonynin bir modeline kayıtlı gözüküyoor telefon. tuşlu telefon için önermem çünkü sanırım eğer imeisine kayıt edeceğin telefonda 4g yoksa telefonda 4g kullanamıyorsun

Talha!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Sami Niyet
Yani insanların yaptırdığı telefoncuya bağlı. Kimisi diyor işte benim İMEİ 6 ayda bir gidiyor, kimisi diyor hiç gitmiyor falan. Ama sene de 1 kere gidiyormuş yani.
Peki değiştirmeye gittiğinde kaçak diye sorun çıkar mı telefoncuda?

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Zaten bütün telefonlar ithal. Burada bir kavram kargaşası var sanırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,020,743
Üyeler
161,745
Son üye
KerneL32