Yardım Teknosa yenlienmiş telefon alınır mı??

Yakın tarihte telefonum bozuldu ve güncel androidlerin f/p oranları çok hoşuma gitmedi onun yerine yenilenmiş telefon bakmaya başladım ama bi tecrübem olmadığı için değermi bilmiyorum .
LİNK:https://www.teknosa.com/yenilenmis-iphone-xr-64-gb-kirmizi-cep-telefonu-1-yil-garantili-p-790180218
Almayı düşündüğüm cihaz bu.
Bütçeyi 1000 TL arttırıp 2. el temiz Samsung S21 5G alın. 1000 Tl arttırmaya kesinlikle değer. Birde kesinlikle yenilenmiş telefonlara bulaşmayın.

Bütçeyi 1000 TL arttırıp 2. el temiz Samsung S21 5G alın. 1000 TL arttırmaya kesinlikle değer. Birde kesinlikle yenilenmiş telefonlara bulaşmayın.
Hocam uzun süre android kullandım ve artık iosa geçmek istiyorum ondan dolayı böyle yollara sapıyorum

Hocam uzun süre android kullandım ve artık iosa geçmek istiyorum ondan dolayı böyle yollara sapıyorum
İlla İphone denemek istiyorum diyorsanız 3 bin TL daha koyup 2. el temiz İphone 11 alabilirsiniz. Ama kesinlikle tavsiyem 1500 TL daha koyup 2. el temiz Samsung S21 5G almanız. O bütçede alınabilecek 2. el İphone' ların içinden geçiyor.

İlla İphone denemek istiyorum diyorsanız 3 bin TL daha koyup 2. el temiz İphone 11 alabilirsiniz. Ama kesinlikle tavsiyem 1500 TL daha koyup 2. el temiz Samsung S21 5G almanız. O bütçede alınabilecek 2. el İphone' ların içinden geçiyor.
Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim hocam

Yakın tarihte telefonum bozuldu ve güncel androidlerin f/p oranları çok hoşuma gitmedi onun yerine yenilenmiş telefon bakmaya başladım ama bi tecrübem olmadığı için değermi bilmiyorum .
LİNK:https://www.teknosa.com/yenilenmis-iphone-xr-64-gb-kirmizi-cep-telefonu-1-yil-garantili-p-790180218
Almayı düşündüğüm cihaz bu.
çok dardaysan alınır sonuçta gerekli kontrollerden geçip satışa sunuluyor. ama aynı paraya sıfır telefon alınabiliyorsa ki alınabiliyor. bence sıfır al. hiç riske girme.

çok dardaysan alınır sonuçta gerekli kontrollerden geçip satışa sunuluyor. ama aynı paraya sıfır telefon alınabiliyorsa ki alınabiliyor. bence sıfır al. hiç riske girme.
Hocam şuan aktif bi telefonum yok ve android kullanmak istemiyorum deprem bölgesinde yaşıyorum ve şuan tanıdığım güvenebileceğim bi telefoncu yok 2.el alamam yani ve alternatif olarak bunu gördüm ve android istemediğim için aklımda bi acaba uyandırdı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,128
Üyeler
192,187
Son üye
burakb42
Geri