SüleymanÇakır.
80+ Gold
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
yeni attığımı demiC:\Windows\System32\drivers\etc konumunda hosts dosyası var onu
yeni attığımı demiC:\Windows\System32\drivers\etc konumunda hosts dosyası var onu
Evet bir şeyler yazmıştım onu ekle.yeni attığımı demi
tam neresi oluyorWindows arama kısmına not defteri yazıp onu yönetici olarak aç. Sonra da sol üstten dosya > aça tıklayarak o hosts dosyasını (indirdiğin windows klasöründeki) aç ve lg diye başlayan adresi kaldırıp şunu ekle:
127.0.0.1 csmg.lgmobile.com
127.0.0.1 csmgdl.lgmobile.com
127.0.0.1 dongle.dl12.easy-firmware.com
127.0.0.1 www.sumatools.com
Hosts dosyasının el altına gelip 2 kere entera basıp boşluk bırak. Sonra oraya kopyaladığın yazıları yapıştır.tam neresi oluyor
yine aynı hatayı verdiHosts dosyasının el altına gelip 2 kere entera basıp boşluk bırak. Sonra oraya kopyaladığın yazıları yapıştır.
Bu arada ROM dosyası kdz uzantılı mıydı?yine aynı hatayı verdi
evetBu arada ROM dosyası kdz uzantılı mıydı?
cse flash ne işe yarıyor
Bilmiyorum ama LG'nin stock rom yüklemek için farklı bir programı daha varmış.evet
Mesaj otomatik birleştirildi:
cse flash ne işe yarıyor
teşekkürler hocam siz edeceniz kadar yardım ettiniz zatenBilmiyorum ama LG'nin stock rom yüklemek için farklı bir programı daha varmış.
LG UP Stock ROM KDZ Yükleme Rehberi | LGDestek.NET
LG UP Stock ROM KDZ Yükleme Rehberiwww.lgdestek.net
Bunu deneyebilirsin. Bir de hosts dosyasındaki ekstra şeyleri de sil o program çalışmadığından durmasına gerek yok. Bu da olmazsa tükendim artık fikir kalmadı bende
Bu arada linkteki stock romu indirme galiba senin telefon orada yok.teşekkürler hocam siz edeceniz kadar yardım ettiniz zaten
yok hocam indirmedim.Öyle boş boş bir şeyler karıştırıyorumBu arada linkteki stock romu indirme galiba senin telefon orada yok.
Düzeldi mi diğer programla?yok hocam indirmedim.Öyle boş boş bir şeyler karıştırıyorum