Neler Yeni

Telefon Almama Yardımcı Olur Musunuz

verctoisgonnaback

80+ Bronze
Dostlar yeni bir telefon istiyorum. Öncelik olarak şarjı iyi gitsin ve kamerası iyi olsun lütfen. 35k bütçem var ilk düşüncem iPhone 13.
Sizin de tavsiyelerinize ihtiyacım var şimdiden sağ olun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Ömer Yiğit Çağlarer
Instagram
omeryigitcaglarer
Steam
RŌNIN 【 浪人 】
Discord
omeryigitcaglarer#2870
konu şarj + kamera ise Samsung daha önde iPhone'lara kıyasla
Mesaj otomatik birleştirildi:

grant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Grant
O fiyata yurtdışı olmamak kaydı ile samsung alınır özellikleri 13'den çok daha iyi ve yeni bir cihaz ayrıca senin isteklerini karşılıyor ancak ben olsam iphone alırdım :D

verctoisgonnaback

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
konu şarj + kamera ise Samsung daha önde iPhone'lara kıyasla

Valla hocam aktif olarak Samsung A7 kullanıyorum illallah ettirdi şarjı ile.

O fiyata yurtdışı olmamak kaydı ile samsung alınır özellikleri 13'den çok daha iyi ve yeni bir cihaz ayrıca senin isteklerini karşılıyor ancak ben olsam iphone alırdım :D
Bahsettiğiniz o Apple safına doğru olan artık istek mi yoksa yönelme mi diyeyim bende de var sebepsiz bir şekilde. Önceden de kullandığım için geçmeyi düşünüyorum.

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
541
İsim
Furkan Enes Kaplan
Yd alma şansınız varsa server kayıtlı s23 ultra

verctoisgonnaback

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yd alma şansınız varsa server kayıtlı s23 ultra
Yurtdışı alamam hocam öyle bir imkanım yok maalesef.

Ben olsam iphone 13 alırdım satarken değer kaybetmiyor çok
Ben de hem beklentilerimi karşıladığı, hem yıllarca güncel olarak kullanabileceğim hem de dediğiniz gibi olduğu için 13 düşünüyorum şuanlık.

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,074
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim

verctoisgonnaback

80+ Bronze
2018 yılının orta segmenti. Gayet normal. Orta segment bir cihazı 4 yıl kullanabilirsiniz. 7 yıl kullanabilmek için amiral gemisi gerek. Şu cihazı alabilirsiniz:
Peki bu telefonu ne kadar süre kullanabilirim dostum? Bir 4 yıl sonra tekrar telefon için araştırma yapmak istemiyorum.

Oriencc

80+ Bronze
2018 yılının orta segmenti. Gayet normal. Orta segment bir cihazı 4 yıl kullanabilirsiniz. 7 yıl kullanabilmek için amiral gemisi gerek. Şu cihazı alabilirsiniz:
Arkadaşın attığını alabilirsin bu bütçede en iyi telefon bu iphone 13 2 yıllık 120hz ekranı bile yok s24 ise bu yılın telefonu her teknoloji var.

Peki bu telefonu ne kadar süre kullanabilirim dostum? Bir 4 yıl sonra tekrar telefon için araştırma yapmak istemiyorum.
.

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,074
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Samsung S24'ün 7 yıl güncelleme garantisi var. iPhone 13'ün güncelleme olarak 2-3 yılı kaldı. Ayrıca Samsung S24 donanım olarak iPhone 13'e büyük fark atıyor. Uzun ömürlülük olarak Samsung S24 çok daha iyidir.

verctoisgonnaback

80+ Bronze
Samsung S24'ün 7 yıl güncelleme garantisi var. iPhone 13'ün güncelleme olarak 2-3 yılı kaldı. Ayrıca Samsung S24 donanım olarak iPhone 13'e büyük fark atıyor. Uzun ömürlülük olarak Samsung S24 çok daha iyidir.
Hocam telefonun amazon satış sitesinde bataryasının 1 günden daha az gittiği söyleniyor. Bir bilginiz var mı

Top Bottom