Telefonu kapat kalsın. Yakın zamanda batarya değişimi yap hocam.Arkadaşlar yeni fark ettim evdeki bir telefon şarjdaydı redmi note 7 bu arada bataryası şişmiş ve arka cam kapağını fırlatmış ne yapabilirim patlamasın gümlemesin yeter.
telefonun şarjı 100 dü kapattım ve evde kullanılmayan lavaboya koydum sabaha çıkar umarımTelefonu kapat kalsın. Yakın zamanda batarya değişimi yap hocam.
Lavaboya koyma, lityum aşırı aktiftir ve su ile de tepkimeye girebilir. Riske atma bencetelefonun şarjı 100 dü kapattım ve evde kullanılmayan lavaboya koydum sabaha çıkar umarım
yok çamaşır makinesinin üzerinde ıslak bir yer değil yanmayan kutu olarak ne koyabilirimTelefonu kapat, ne olur ne olmaz yanmayacak kapalı bir kutuya koy. Gece felan allah korusun patlarsa yanma vs yaşanmasın. Batarya değiştirirsiniz sonra
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Lavaboya koyma, lityum aşırı aktiftir ve su ile de tepkimeye girebilir. Riske atma bence
tamire gitmez muhtemelen sabah sökerim pili parçalayıp satarım telefonuTelefonu kapat, ne olur ne olmaz yanmayacak kapalı bir kutuya koy. Gece felan allah korusun patlarsa yanma vs yaşanmasın. Batarya değiştirirsiniz sonra
Lavaboya koyma, lityum aşırı aktiftir ve su ile de tepkimeye girebilir. Riske atma bence
Metal bir kutu var ise veya aşırı sert bir plastik kutu iş görüryok çamaşır makinesinin üzerinde ıslak bir yer değil yanmayan kutu olarak ne koyabilirim
sarj 100 bide allah korusun patlasa iyi alev alır deme başıma geldiMetal bir kutu var ise veya aşırı sert bir plastik kutu iş görür
Pili parçalarsan oda yüzünü patlayarak parçalayabilir : Dyok çamaşır makinesinin üzerinde ıslak bir yer değil yanmayan kutu olarak ne koyabilirim
tamire gitmez muhtemelen sabah sökerim pili parçalayıp satarım telefonu
bu zamana kadar elimden kaç tane batarya geçti kardeş.Pili parçalarsan oda yüzünü patlayarak parçalayabilir : D
Tencere. Evde bulunacak en balistik kutu.yok çamaşır makinesinin üzerinde ıslak bir yer değil yanmayan kutu olarak ne koyabilirim
teşekkürler.Tencere. Evde bulunacak en balistik kutu.
o tencere kullanılır mı bir dahaTencere. Evde bulunacak en balistik kutu.
Cidden patlarsa zoro tencere kullanılır mı bir daha
Pubg vibesTencere. Evde bulunacak en balistik kutu.
patlarsa atarız zaten telefon leş gibi kokuyor bataryası kokuyor umarım patlamazCidden patlarsa zor
PUBG vibes