Yardım Telefon Batarya Şişmesi

keremast

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
992
Arkadaşlar yeni fark ettim evdeki bir telefon şarjdaydı redmi note 7 bu arada bataryası şişmiş ve arka cam kapağını fırlatmış ne yapabilirim patlamasın gümlemesin yeter.

Ekler

• IMG_0545.jpg
    IMG_0545.jpg
    37.2 KB · Hit: 82
Arkadaşlar yeni fark ettim evdeki bir telefon şarjdaydı redmi note 7 bu arada bataryası şişmiş ve arka cam kapağını fırlatmış ne yapabilirim patlamasın gümlemesin yeter.
Telefonu kapat kalsın. Yakın zamanda batarya değişimi yap hocam.

Telefonu kapat, ne olur ne olmaz yanmayacak kapalı bir kutuya koy. Gece felan allah korusun patlarsa yanma vs yaşanmasın. Batarya değiştirirsiniz sonra
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

telefonun şarjı 100 dü kapattım ve evde kullanılmayan lavaboya koydum sabaha çıkar umarım
Lavaboya koyma, lityum aşırı aktiftir ve su ile de tepkimeye girebilir. Riske atma bence

Telefonu kapat, ne olur ne olmaz yanmayacak kapalı bir kutuya koy. Gece felan allah korusun patlarsa yanma vs yaşanmasın. Batarya değiştirirsiniz sonra

Lavaboya koyma, lityum aşırı aktiftir ve su ile de tepkimeye girebilir. Riske atma bence
yok çamaşır makinesinin üzerinde ıslak bir yer değil yanmayan kutu olarak ne koyabilirim

tamire gitmez muhtemelen sabah sökerim pili parçalayıp satarım telefonu

yok çamaşır makinesinin üzerinde ıslak bir yer değil yanmayan kutu olarak ne koyabilirim

tamire gitmez muhtemelen sabah sökerim pili parçalayıp satarım telefonu
Pili parçalarsan oda yüzünü patlayarak parçalayabilir : D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,202
Üyeler
187,010
Son üye
Munchies