Neler Yeni

Telefon bataryası hangi durumlarda şişer.

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Telefonum redmi note 8 ve son 3 gündür arka tarafı çok sert olmaya başladı sadece sarjdeyken ya forumdayim ya da yayın izliyorum.
Ayrıca kılıf da üstte parmak izi tarafında çok büyük boşluk var sizce bataryam şişmiş olabilir mi?
Teşekkür ederim

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Batarya ömrünü tamamlamışsa siser sarj durumu nasïl kac dk doluyor kac dakika bitiyor

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Batarya yavaş yavaş şişiyor geçmiş olsun ya değiştireceksiniz telefonu yada iyi bir masraf çıkartacak size. :(
Peki bu telefonu şu an batarya daha fazla sismeden satabilir miyim?(2yil garantisi ve ekime kadar kasko mevcut)

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,639
İsim
Mertcan Uysal
telefon alıcaksanız Realme 6 öneririm

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Peki bu telefonu şu an batarya daha fazla sismeden satabilir miyim?(2yil garantisi ve ekime kadar kasko mevcut)
Garantiye yolla, normal bir durum değil, kısa sürede bataryanın şismesi sonra sat.

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garantiye yolla, normal bir durum değil, kısa sürede bataryanın şismesi sonra sat.
Telefonu Ekim'de aldım Ocak ve Nisan arasi telefon tamamen kullanılmadı sonra böyle oldu böyle durum da satamaz miyim arka tarafta sertlik dışında pek belli olmuyor.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Orijinal şarj adaptörü ya da kablosu kullanmıyorsan.
10W isteyen hızlı olmayan telefonuna hızlı şarj olsun diye 18W hızlı şarj adaptörü takarsan.
Çok sıcak olduğuna rağmen kullanmaya devam ediyorsan.
Orijinal olmayan batarya kullanıyorsan.
Topraklanmamış prize adaptörünü takıyorsan.
Batarya şişebilir, dikkat edelim.

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
10W isteyen hızlı olmayan telefonuna hızlı şarj olsun diye 18W hızlı şarj adaptörü takarsan.
Çok sıcak olduğunda kullanmaya devam ediyorum ve kutudan çıkan adaptör ve kabloyu kullanıyorum batarya hiç degistirilmedi şu ana kadar.

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Telefonu Ekim'de aldım Ocak ve Nisan arasi telefon tamamen kullanılmadı sonra böyle oldu böyle durum da satamaz miyim arka tarafta sertlik dışında pek belli olmuyor.
Satılır,bataryadan dolayı alan kisi garantiye vermek durunda kalır

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Şarjdayken oynanmaz benim bildigim.
Topraklanmamıs priz muhabbetini anlamadım gitti. Sarj aletlerinin fisinde +,- kutuplar var topraklamayla temas etmesi icin herhangi bir sey yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki ne kadara satabilirim ve alan kişi garantiye yolladiginda suçu bana atabilir mi?
Fiyatı bilemem her şey olabilir.Sehir disina garanti belgesi fatura vs ile yollamaniz gerekir.

Top Bottom