Neler Yeni

Telefon değiştirmeli miyim?

Alperen06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Alperen
Şuan mi 11 lite 4g kullanıyorum aslında telefondan gayet memnunum tek bir sorun hariç çok güzel. Sorun parmak izi sensörü ve güç tuşu bildiğiniz gibi ikisi aynı şey mi 11 lite da ve bu telefonda kronik sorun var hemen hemen herkesde bu tuş bozuluyor. Garantiye gönderdim ve değiştirildi tuş ama anladığım kadarıyla sorun tekrarlanmiycak diye bir şey yok o yüzden sorum şu bu telefonu 2. Elden satıp sanırım piyasası 5 bin civari satıp Samsung m52 almak mantıklı olur mu? Veya başka öneriniz var mı bu durumda yapılabilecek?

Axy's

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Enes MÜJDE
Şuan mi 11 lite 4g kullanıyorum aslında telefondan gayet memnunum tek bir sorun hariç çok güzel. Sorun parmak izi sensörü ve güç tuşu bildiğiniz gibi ikisi aynı şey mi 11 lite da ve bu telefonda kronik sorun var hemen hemen herkesde bu tuş bozuluyor. Garantiye gönderdim ve değiştirildi tuş ama anladığım kadarıyla sorun tekrarlanmiycak diye bir şey yok o yüzden sorum şu bu telefonu 2. Elden satıp sanırım piyasası 5 bin civari satıp Samsung m52 almak mantıklı olur mu?
Androidden uzaklaşıp Apple'a yönelmelisin öyle çok bi takıntın yoksa temizinden 8plus 8 falan alırsan hala daha idare eder ama illa android sıfır bir şey alayım dersen gidipte sıfıra hem samsung hem de en alt segment telefonunu almak bence mantıklı bir karar olmaz.Kağıt üzerinde gayet dolgun görünüyor ancak sadece kağıt üzerinde.

Alperen06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Alperen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Androidden uzaklaşıp Apple'a yönelmelisin öyle çok bi takıntın yoksa temizinden 8plus 8 falan alırsan hala daha idare eder ama illa android sıfır bir şey alayım dersen gidipte sıfıra hem samsung hem de en alt segment telefonunu almak bence mantıklı bir karar olmaz.Kağıt üzerinde gayet dolgun görünüyor ancak sadece kağıt üzerinde.
Bu telefonu sattigimda alabilecegim iPhone larin hepsi işlemci hariç çok gerideler bu telefona göre gerek ekran gerek kamera olsun o yüzden düşünmüyorum.

En İyi Cevap
3
Bu telefonu sattigimda alabilecegim iPhone larin hepsi işlemci hariç çok gerideler bu telefona göre gerek ekran gerek kamera olsun o yüzden düşünmüyorum.
8 falan çok eski cihazlar artık çıkalı 5 sene olmuş. Güncel android daha iyidir.

Axy's

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Enes MÜJDE
Dediğim gibi anroid telefonlar kağıtta çok güzel görünüyor ancak örnek veriyorum 2 yakın arkadaşım var birisinde iphone 8 plus diğerinde one plus 9 pro var yanımda açma kapama testi uygulama testi falan yaptılar iphone aldı yine de sen bilirsin . Androidde de samsung değil de huawei nova 8i , oneplus nord a bakabilirsin. İkinci el imkanın varsa huawei mate 20 pro (amiral gemisi ve hala bir çok telefona taş çıkartır ) huawei p30 , oppo reno 4 pro , kayıt dert etmezsen aynı şekilde bir çok güzel oneplus telefonları var 2.el kayıtlı satılıyor bunlara yönelebilirsin .

En İyi Cevap
3
Dediğim gibi anroid telefonlar kağıtta çok güzel görünüyor ancak örnek veriyorum 2 yakın arkadaşım var birisinde iphone 8 plus diğerinde one plus 9 pro var yanımda açma kapama testi uygulama testi falan yaptılar iphone aldı yine de sen bilirsin . Androidde de samsung değil de huawei nova 8i , oneplus nord a bakabilirsin. İkinci el imkanın varsa huawei mate 20 pro (amiral gemisi ve hala bir çok telefona taş çıkartır ) huawei p30 , oppo reno 4 pro , kayıt dert etmezsen aynı şekilde bir çok güzel oneplus telefonları var 2.el kayıtlı satılıyor bunlara yönelebilirsin .
Hocam bakılacak o kadar etken varken açma kapama testine göre mi telefon seçilecek? Ki telefonu ayda bir aç kapat yapmam yani.

Axy's

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Enes MÜJDE
Hocam bakılacak o kadar etken varken açma kapama testine göre mi telefon seçilecek? Ki telefonu ayda bir aç kapat yapmam yani.
telefonda hız en önemli etkenlerden aynı şekilde performans ta diğer etkenler bana göre çok önemli değil açıkcası ekranda sadece hz biraz farkettiriyor onun dışında ekranın ultra süper müper amoled olması falan kullanırken öf şuna bak ultra mega süper amoled çok iyi dedirtmez .

En İyi Cevap
3
telefonda hız en önemli etkenlerden aynı şekilde performans ta diğer etkenler bana göre çok önemli değil açıkcası ekranda sadece hz biraz farkettiriyor onun dışında ekranın ultra süper müper amoled olması falan kullanırken öf şuna bak ultra mega süper amoled çok iyi dedirtmez .
Anlayan adam farkı hissediyor. Ayrıca hz ile hızın uzaktan yakından alakası yok.

Axy's

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Enes MÜJDE

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
M52 nin 778G işlemcisinin iPhone 8 çipsetini performans olarak ikiye katladığını biliyor musun peki?

Bende İOS kullanıcısıyım ama M52 gibi cihazlar varken ikinci el iPhone 8+ falan almam şahsen.

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,727
İsim
Oozdmrsm
elma 8 e para verilmez eskidi artık hocam. yazın çalışın satacağınız telefonun üstüne ekleyip elma11 alın rahat edin

Top Bottom