Arkadaşlar merhaba, dün vatan bilgisayardan linkteki ram i sipariş etmiştim. 1 yıl önce yine vatan bilgisayardan 2x16 olarak almıştım ve sorun yaşamadığım için 64gb yükseltmek için tekrar sipariş verdim. Bu gün ramler elime ulaştı ve paketi açtım ve gelen ram kutusu daha önce açılmış, güvenlik etiketinde parmak izi var zaten ve güvenlik etiketi de yapışmamış tam olarak, kutu kapağının köşesinde yırtık var ve kutu üstünde de baya toz var (sanki üstüne basıp göndermişler).
Müşteri hizmetlerini aradım ve whatsapp hattından yazmamı söylediler. Oradaki temsilci ile konuştum ama konuştukça daha da sinir bozucu bir hal almaya başladı olay. Söyledikleri şey aşağıdaki resimde mevcut "DEPOMUZDA TEŞHİR VEYA İADE ÜRÜN YOK" şeklinde bir cevap. Ürünün daha önce kullanılmış olduğu ortada iken bana "KARGO İLE GÖNDERİN MERKEZDE İNCELENSİN" diyor. 2.el ürün gönderip üstüne suçlu duruma düşürmeye çalışıyorlar herhalde.
Yasal olarak hakkımı her türlü alırım o konuda sorunum yok tüm kargolarımı iş yerime sipariş veriyorum bu yüzden ki bir çok kamera görüntüsü elimde oluyor ve telefon ile de kayıt alıyorum zaten (Whatsappten video da gönderdim ama kabul etmediler ne hikmetse).
Sonuç olarak 0 ürün parası ödeyip bana 2.el ürün gönderdiler ve bunu kabul etmiyorlar. Bu firmadan alışveriş yaparken defalarca düşünün derim. Şubelerinden görerek bile ürün alacağımı sanmıyorum artık.
Ürünü geldiği gibi geri gönderdim bakalım sorun çıkaracaklar mı postu güncellerim gelişmelere göre.
GSKILL 32GB (2x16GB) Trident Z5 Neo RGB Siyah DDR5 5600MHz CL28 1.35V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com