Elektrikçiden yardım alabilirsin. Kutudan eve olan taraf senin sorumluluğundadır. Telekom parasıyla çekiyormu bilmiyorum.Merhaba arkadaşlar yaşadığım yerde internet telefon direklerinin üzerindeki ankastre kutulardan sağlanıyor evime hat çektirmek için ne yapmam gerekiyor bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Kutular müdahale etmek suç diye biliyorumElektrikçiden yardım alabilirsin. Kutudan eve olan taraf senin sorumluluğundadır. Telekom parasıyla çekiyormu bilmiyorum.
Yanlış hatırlamıyorsam eski oturduğum yerde altyapı yoktu.Türk telekomdan interneti almıştım gelip direkten hat çekmişlerdi.Çekilen kabloyu modemin arkası takıp internetimi kullanıyordum.
Araştırıp interneti nereden alıcaksan müşteri hizmetlerinden bilgi alman lazım o zaman
Kabloyu çektirmek için kime nasıl başvurmam gerekiyor alt yapı yok deyip kapatıyorlar telefonu yardımcı olabilir misiniz.yorumunuz için teşekkür ederimTelefon direğinden evin önüne kadar kablo çekerler. Bu kablo çekme sırasında evde olmaya çalış kabloyu direkt modemine yetişecek şekilde uzun bıraktır ki ara kabloyla uğraşma zaten adsl yavaş hız veriyorlar ara kablolar daha da azaltıyor hızı. Neyse işte direkt kutudan gelen kabloyu eksiz olarak modeme takarsın. Daha sağlam olur kopma snr düşmesi falan yaşamazsın.
Alt yapı yoksa internet olmaz önce alt yapı olması lazım. Alt yapı için başvuru yapın o zaman ilk önce.Kabloyu çektirmek için kime nasıl başvurmam gerekiyor alt yapı yok deyip kapatıyorlar telefonu yardımcı olabilir misiniz.yorumunuz için teşekkür ederim