Yardım Telefon durduk yere ısınıyor

yazılımsal bir şey olabilir ozmn güncelleme gibi yinede bir uzmana göstermek gerek tehlikeli bir durum olabilir

Aynı senin sorunun benim başka telde oldu. s23 ultra.

Telefonu ucak modu aldım çözülmedi sıfırladım çözülmedi ne yaparsam yapayım telefon bostayken gereksiz ısınıyor. Oyunlarda ciddi perfomans dusukluğu oluyor. En sonda ise telefon kapandı açılmadı. Garantisi yoktu istanbulda bi x prof tamirciye gönderdim . Tamamen anakarttan kaynaklı işlemciye yeni kalıp yaptı ve anakart çevresi ufak tefek şeyleri değiştirdi. Şuan telefon sağlam

çakallık konusu varsa zaten sahte yan sanayi bataryada olabilir telefondan telefona etkisi değişir
tabi hangi firma bilmiyorum ona göre yazdım

Vallahi ben Apple kullandığım zamanlar, garantisi bittikten sonra Deji marka pil kullanmıştım, orijinal bataryadan daha sağlamdı, daha uzun süre kullandım.

Aynı senin sorunun benim başka telde oldu. s23 ultra.

Telefonu ucak modu aldım çözülmedi sıfırladım çözülmedi ne yaparsam yapayım telefon bostayken gereksiz ısınıyor. Oyunlarda ciddi perfomans dusukluğu oluyor. En sonda ise telefon kapandı açılmadı. Garantisi yoktu istanbulda bi x prof tamirciye gönderdim . Tamamen anakarttan kaynaklı işlemciye yeni kalıp yaptı ve anakart çevresi ufak tefek şeyleri değiştirdi. Şuan telefon sağlam
tehlikeside bu anakart arızası her yere sıçrayabilir kısa devre sonucu sıkıntılar çıkarabilir

en temizi fabrika ayarlarına döndürmek mining dönüyor olablir arka planda

en temizi fabrika ayarlarına döndürmek mining dönüyor olablir arka planda
ne yapıyorlarsa artık telefonun içine kadar işliyo birde. naparsan kapatamıyorsun benim tabletimde olmuştu hard resetle sonuca ulaştım

Geri