panizher 80+ Silver Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 2,209 7 Eylül 2022 #1 Telefon Poco x3 pro suya düştü tel ama hiçbir şey olmadı 3-4 gün geçmişti siyah olunca belli oldu beyazlık azdı şimdi artmış gibi sanirim bu neyin belirtisi ola bilir yardım lutfen
Telefon Poco x3 pro suya düştü tel ama hiçbir şey olmadı 3-4 gün geçmişti siyah olunca belli oldu beyazlık azdı şimdi artmış gibi sanirim bu neyin belirtisi ola bilir yardım lutfen
Smtcee 80+ Bronze Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 1,640 Dahası Reaksiyon skoru 822 Konum Kalbimin Kırıldığı Yer İsim Samet 7 Eylül 2022 #2 Işık sızması olabilir ama gün geçtikçe artmaya başlarsa ekran değişimi gerekir
Cofffee 80+ Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 425 7 Eylül 2022 #3 Işık sızması genelde ıps panellerde olur
panizher 80+ Silver Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 2,209 7 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Su temasından olmamıştır demi Smtcee yazmış: Işık sızması olabilir ama gün geçtikçe artmaya başlarsa ekran değişimi gerekir Devamı için tıklayın...
Su temasından olmamıştır demi Smtcee yazmış: Işık sızması olabilir ama gün geçtikçe artmaya başlarsa ekran değişimi gerekir Devamı için tıklayın...
Smtcee 80+ Bronze Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 1,640 Dahası Reaksiyon skoru 822 Konum Kalbimin Kırıldığı Yer İsim Samet 7 Eylül 2022 #5 panizher yazmış: Su temasından olmamıştır demi Devamı için tıklayın... Şimdi su temasındandır diyemem çünkü telefonu ilk aldığınızda karanlık bir ortamda bu durumla karşılaştınız mı karşılaşmadınız mı bilmiyorum. Mesaj otomatik birleştirildi: 7 Eylül 2022 Biraz daha süre verip gözlemlemeniz gerekiyor. İlerleyen süreçte iyice beyazlarsa o zaman sıvı temasındandır diyebilirsin
panizher yazmış: Su temasından olmamıştır demi Devamı için tıklayın... Şimdi su temasındandır diyemem çünkü telefonu ilk aldığınızda karanlık bir ortamda bu durumla karşılaştınız mı karşılaşmadınız mı bilmiyorum. Mesaj otomatik birleştirildi: 7 Eylül 2022 Biraz daha süre verip gözlemlemeniz gerekiyor. İlerleyen süreçte iyice beyazlarsa o zaman sıvı temasındandır diyebilirsin