Neler Yeni

Telefon ekranı uhu ile yapışır mı?

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar yeni telefon ekranı alıcam ve kırık cam ile degisim yapicam, onceden b7000 ile yaptım ama biraz pahali geldi ve tam olarak beklediğim tutum gücünü saglayamadi, uhu ile olur mu bu iş? bir sıkıntı olur mu?

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,205
İsim
Necati
Arkadaşlar yeni telefon ekranı alıcam ve kırık cam ile degisim yapicam, onceden b7000 ile yaptım ama biraz pahali geldi ve tam olarak beklediğim tutum gücünü saglayamadi, uhu ile olur mu bu iş? bir sıkıntı olur mu?
Bi telefoncu veya bilen birisine sorman/ yaptırman daha iyi olur kendin yapman çok iyi olmaz

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
b7000im ısıtılınca kolay açılma özelliği uhuda olmayabilir ayrıca uhu daha ucuz uhuyla yapılsa herkes öyle yapardır yapılmıyorsa vardır bir sebebi :D

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
nk
Hocam uhu isine hic girmeyin bence tele zarar verebilir

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
b7000im ısıtılınca kolay açılma özelliği uhuda olmayabilir ayrıca uhu daha ucuz uhuyla yapılsa herkes öyle yapardır yapılmıyorsa vardır bir sebebi :D
hocam ısıtarak cikartmaya calistim da çıkmıyor benim b7000 sorunlu sanirim

evoguy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
burak
Telefonculardan veya yapı marketlerden sıvı conta al

pr0phet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Mehmet Emin Güneşli
Hayır sakın öyle bir şey yapma servise ver onlar taksın çift taraflı bantla yapıştırıyorlar. Ben küçükken tabletimin ekranını japonla yapıştırmya çalıştım mahvoldu

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eyvallah hocam
Hayır sakın öyle bir şey yapma servise ver onlar taksın çift taraflı bantla yapıştırıyorlar. Ben küçükken tabletimin ekranını japonla yapıştırmya çalıştım mahvoldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,909
Üyeler
164,216
Son üye
Mwl sasuke
Top Bottom