Telefon için uygun fiyatlı paket önerisi

YAAA HAK

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
45
Faturasız şuanda kullanmakta olduğum vodafone sürekli güncelleme yapıyor. Başka bir aboneliğe geçmek istiyorum. Önerileriniz nedir?

Faturasız şuanda kullanmakta olduğum vodafone sürekli güncelleme yapıyor. Başka bir aboneliğe geçmek istiyorum. Önerileriniz nedir?
Türk telekoma geç ilk 24 ay 20 gb internet 45 tl falandı.

Turkcell rahat paketler mükemmel.
Hem faturasız hem faturalı.
Yani taahhütsüz faturalı gibi düşün.
8gb’li paketler 48₺ falan.

Turkcell rahat paketler mükemmel.
Hem faturasız hem faturalı.
Yani taahhütsüz faturalı gibi düşün.
8gb’li paketler 48₺ falan.
Merhaba herhangi bir paketi aylık olarak seçip alabiliyor muyuz acaba? bayağı uygun ve güzel paketler varmış.

Bimcell çok zamlandı, eski avantajı kalmadı ama diğer oparatörler de zamlandı. Karşılaştırıp mantıklıysa tercih edebilirsiniz. Türk Telekom altyapısını kullanıyor.

1647517678110.png

türktelekomda 8 gb tarifeyi 45 liraya kullanıyorum istersen bakabilirsin gerçektende iyi

Merhaba herhangi bir paketi aylık olarak seçip alabiliyor muyuz acaba? bayağı uygun ve güzel paketler varmış.
Paketini istediğin zaman değiştirebiliyorsun. İstediğin zaman hattını degistirebilirsin. Bi bağlılığın olmuyor yani. Faturasız mantığıyla kullanıyorsun ama fatura ödüyorsun. Ama fiyatida değişebiliyor tabii ki. Bunun dezavantajida o. Ben ocak ayında geçmiştim. 10gb paketi 48 liraydı. Sonraki ay 63 oldu.

Paketini istediğin zaman değiştirebiliyorsun. İstediğin zaman hattını degistirebilirsin. Bi bağlılığın olmuyor yani. Faturasız mantığıyla kullanıyorsun ama fatura ödüyorsun. Ama fiyatida değişebiliyor tabii ki. Bunun dezavantajida o. Ben ocak ayında geçmiştim. 10gb paketi 48 liraydı. Sonraki ay 63 oldu.
Teşekkürler bilgi için.

Geri