Türk telekoma geç ilk 24 ay 20 gb internet 45 tl falandı.Faturasız şuanda kullanmakta olduğum vodafone sürekli güncelleme yapıyor. Başka bir aboneliğe geçmek istiyorum. Önerileriniz nedir?
Turkcell rahat paketler mükemmel.Faturasız şuanda kullanmakta olduğum vodafone sürekli güncelleme yapıyor. Başka bir aboneliğe geçmek istiyorum. Önerileriniz nedir?
Merhaba herhangi bir paketi aylık olarak seçip alabiliyor muyuz acaba? bayağı uygun ve güzel paketler varmış.Turkcell rahat paketler mükemmel.
Hem faturasız hem faturalı.
Yani taahhütsüz faturalı gibi düşün.
8gb’li paketler 48₺ falan.
Sormadım bilmiyorum açıkçası.Merhaba herhangi bir paketi aylık olarak seçip alabiliyor muyuz acaba? bayağı uygun ve güzel paketler varmış.
Türk Telekom aşmayan 4 GB 750 dk 250 sms sınırsız WhatsApp 33 TL'ye kullanıyorumFaturasız şuanda kullanmakta olduğum vodafone sürekli güncelleme yapıyor. Başka bir aboneliğe geçmek istiyorum. Önerileriniz nedir?
Paketini istediğin zaman değiştirebiliyorsun. İstediğin zaman hattını degistirebilirsin. Bi bağlılığın olmuyor yani. Faturasız mantığıyla kullanıyorsun ama fatura ödüyorsun. Ama fiyatida değişebiliyor tabii ki. Bunun dezavantajida o. Ben ocak ayında geçmiştim. 10gb paketi 48 liraydı. Sonraki ay 63 oldu.Merhaba herhangi bir paketi aylık olarak seçip alabiliyor muyuz acaba? bayağı uygun ve güzel paketler varmış.
Teşekkürler bilgi için.Paketini istediğin zaman değiştirebiliyorsun. İstediğin zaman hattını degistirebilirsin. Bi bağlılığın olmuyor yani. Faturasız mantığıyla kullanıyorsun ama fatura ödüyorsun. Ama fiyatida değişebiliyor tabii ki. Bunun dezavantajida o. Ben ocak ayında geçmiştim. 10gb paketi 48 liraydı. Sonraki ay 63 oldu.