Neler Yeni

Telefon kablosundaki yeşil kablo koptu ne yapmalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emirhan Çetin
Merhaba evde beslediğim evcil bir tavşanım var ve internet telini ağzıyla kemirerek içindeki yeşil kabloyu tamamen koparmış. Normalde 40-50 arası download alırken şu an 10 MB'ye düştü elimde telefon kablosu mevcut ondan bir parça kesip ek yapsam sorun düzelir mi yoksa müşteri hizmetleri ile mi konuşmalıyım.

Shourd

80+ Gold
Merhaba evde beslediğim evcil bir tavşanım var ve internet telini ağzıyla kemirerek içindeki yeşil kabloyu tamamen koparmış. Normalde 40-50 arası download alırken şu an 10 MB'ye düştü elimde telefon kablosu mevcut ondan bir parça kesip ek yapsam sorun düzelir mi yoksa müşteri hizmetleri ile mi konuşmalıyım.
Müşteri hizmetlerini ara uğraşma

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Berk
Müşteri hizmetleriyle de hiç uğraşmak istemiyorum dediğim gibi kabloyu kesip ek yapsam bir sorun çıkar mı acaba?
yahu konu açacağına yapsana kablo kopmuş diyorsun telesekretet sana ekip yönlendirse bu basit işlem için yine sıfır kablo çekerler. bu durumda yama yap.(hatta farklı bir kablofan yama yapacağına, orjinal kablodan biraz daha kesip kendi kablosundan yama yap) baktın hızında bir değişiklik yok yine müş. tem. arıcaksın. yapmayın ya artık bu kadar basit şeyler için konu açmayın. biraz kendinizi yönlendirin, sorgulayın.

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,598
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Hangi kablo çıktı. dsl kablosu mu ? görüntü atsana
bende kopartmıştım . sonra kendim bağladım .

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,598
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri