Marianoly 80+ Gold Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 8,951 En İyi Cevap 1 3 Aralık 2023 #14 Kürşat Kütükçü yazmış: Rom atmıyorum ben Devamı için tıklayın... Zaten bu sorun kronik bu telefonlarda. Allah'ın belası Xiaomi yazılımı yüzündendir muhtemelen.
Kürşat Kütükçü yazmış: Rom atmıyorum ben Devamı için tıklayın... Zaten bu sorun kronik bu telefonlarda. Allah'ın belası Xiaomi yazılımı yüzündendir muhtemelen.
Kürşat K.T.K 80+ Titanium Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 21,982 Dahası Reaksiyon skoru 15,599 Yaş 27 Konum İstanbul / Esenler İsim Kürşat İlgilendiği Kategoriler Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey Instagram kursat.kutukcu Facebook kursat.kutukcu.1 3 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬 yazmış: O manada değil poco X3 pro ve NFC modeli varya ondan kastteddim Devamı için tıklayın... X3 pro kullanıyorum evet en son kredi çekip iPhone alıcam o olacak
𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬 yazmış: O manada değil poco X3 pro ve NFC modeli varya ondan kastteddim Devamı için tıklayın... X3 pro kullanıyorum evet en son kredi çekip iPhone alıcam o olacak