Alperen00_ 80+ Bronze Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 1,599 7 Eylül 2020 #14 tuna bey yazmış: oldu bende de ya sonunda Devamı için tıklayın... Klimanıza gerek yokmuş demek ki dostum
tuna bey yazmış: oldu bende de ya sonunda Devamı için tıklayın... Klimanıza gerek yokmuş demek ki dostum
tuna bey 80+ Bronze Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 860 7 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 Alperen00_ yazmış: Klimanıza gerek yokmuş demek ki dostum Devamı için tıklayın... hocam zaten geri aldım ya öyle yazınca ben normal klavyeden anladım net yazsan
Alperen00_ yazmış: Klimanıza gerek yokmuş demek ki dostum Devamı için tıklayın... hocam zaten geri aldım ya öyle yazınca ben normal klavyeden anladım net yazsan
Alperen00_ 80+ Bronze Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 1,599 7 Eylül 2020 #16 tuna bey yazmış: hocam zaten geri aldım ya öyle yazınca ben normal klavyeden anladım net yazsan Devamı için tıklayın... Olsun hocam problem yok iyi forumlar
tuna bey yazmış: hocam zaten geri aldım ya öyle yazınca ben normal klavyeden anladım net yazsan Devamı için tıklayın... Olsun hocam problem yok iyi forumlar