Neler Yeni

Yardım Telefon kulaklığını masaüstü bilgisayarda çalıştırma

Giatros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Fatih Altun
İlgilendiği Kategoriler
Futbol, Bilgisayar, Telefon
Instagram
fatihaltns
Discord
Giatros#4797
Merhabalar. Mikrofonum bozuk yeni mikrofon almadım. Telefon kulaklığını bilgisayardaki 2 jak girişinin mikrofon olan kısmına takıyorum. Fakat ses gelmiyor bunun çözümü nedir yeni bir telefon kulaklığı alsam geçer mi?

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Merhabalar. Mikrofonum bozuk yeni mikrofon almadım. Telefon kulaklığını bilgisayardaki 2 jak girişinin mikrofon olan kısmına takıyorum. Fakat ses gelmiyor bunun çözümü nedir yeni bir telefon kulaklığı alsam geçer mi?
İkisine de takman gerekiyor. Dönüştürücü alabilirsin

Rx 5700Xt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
FurkanEfeNar

Kulaklıkta dahili mikrofon bulunmayabilir. Benim eski telefonumdaki de çalışmıyordu (Gm 5+).

Giatros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Fatih Altun
İlgilendiği Kategoriler
Futbol, Bilgisayar, Telefon
Instagram
fatihaltns
Discord
Giatros#4797
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kulaklıkta dahili mikrofon bulunmayabilir. Benim eski telefonumdaki de çalışmıyordu (Gm 5+).
Hayır mikrofon mevcut. Böyle takınca ses geliyor ama kulaklığın kulağa taktığımız yerine konuşunca çok çok az bir ses geliyor fakat uygulamalara ses gitmiyor.

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Muhammed
İkisine de takman gerekiyor. Dönüştürücü alabilirsin
aaaa öyle mi benimde akg kulak içi kulaklığı var kulaklık yerine tkıyorum hoperlör olarak algılıyo mikrofon çalışmıyo ikisine de takmak mı gerek yeni kulklık sipariş verdim iki yere de takılanlardan düzelir mi ozman çalışır mı mikrofon

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
aaaa öyle mi benimde akg kulak içi kulaklığı var kulaklık yerine tkıyorum hoperlör olarak algılıyo mikrofon çalışmıyo ikisine de takmak mı gerek yeni kulklık sipariş verdim iki yere de takılanlardan düzelir mi ozman çalışır mı mikrofon
Kulaklığın iki ayrı jakı varsa çalışır. Yoksa dönüştürücü gerekir
143aeac9bd76dc70102d6fc40793f52a.jpg

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Muhammed

Bruh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
ahmet can
bende iphone kulaklığı olduğu için aldığım çoklayıcıyı çalıştıramadım. oyüzden android kulaklığını(mic i var tabii ki) alıp mic kısmına taktım çoklayıcının. kulaklık kısmını boşta bırakıp kasada kulaklık kısmına kendi iphone kulaklığımı taktım.sorunsuz çalışıyor görünüyodu ama pubg oynarken crash ve mavi ekran yiyorum

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
bende iphone kulaklığı olduğu için aldığım çoklayıcıyı çalıştıramadım. oyüzden android kulaklığını(mic i var tabii ki) alıp mic kısmına taktım çoklayıcının. kulaklık kısmını boşta bırakıp kasada kulaklık kısmına kendi iphone kulaklığımı taktım.sorunsuz çalışıyor görünüyodu ama PUBG oynarken crash ve mavi ekran yiyorum
Bruh

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Muhammed
Top Bottom