Dostum o bütçeye iyi bir ürün alamazsın. Eğer bütçeni biraz arttırırsan kaliteli kulak üstü bu ürünü alabilirsin.Arkadaşlar ben telefon kulaklığı alcam ne onerirsiniz kulak içi kulak üstü fark etme oyun için alcam seskasmak için bütçe 150 TL civqrı
dostum teşekkür ederim bakıcam birazDostum o bütçeye iyi bir ürün alamazsın. Eğer bütçeni biraz arttırırsan kaliteli kulak üstü bu ürünü alabilirsin.
Creative Kulaklık Kulaküstü Kulaklık Oyuncu Kulaklığı Aurvana (SUPER X-Fİ SERTİFİKALI) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Creative Kulaklık Kulaküstü Kulaklık Oyuncu Kulaklığı Aurvana (SUPER X-Fİ SERTİFİKALI) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
dostum teşekkür ederim bakıcam biraz
hocam 150 tl ye yoldan geçen birisine eve gel kulağıma silah sesi yap desen daha iyi çıkar ses bütçe arttırmanız lazımArkadaşlar ben telefon kulaklığı alcam ne onerirsiniz kulak içi kulak üstü fark etme oyun için alcam seskasmak için bütçe 150 TL civqrı
yapcak bişey yok 300 e alcaz sanırımhocam 150 tl ye yoldan geçen birisine eve gel kulağıma silah sesi yap desen daha iyi çıkar ses bütçe arttırmanız lazım
eyvalah agaMarkayı bilmiyorsan bu konuyu inceleyebilirsin inan kaliteli ürün.🔥İndirim - Creative Aurvana Live SE Kafaüstü Kulaklık - 327 TL trendyol
https://www.trendyol.com/creative/kulaklik-kulakustu-kulaklik-oyuncu-kulakligi-aurvana-super-x-fi-sertifikali-p-752390858?boutiqueId=61&merchantId=4651forum.donanimarsivi.com
Ne demek dostum. İyi bir ürün kullanmanı isterim. Bu ürün kaliteli olduğu için önermek istedim. Güle güle kullan.yapcak bişey yok 300 e alcaz sanırım
eyvalah aga