Neler Yeni

Telefon mu Yoksa Xbox mı alayım?

Anıl123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Anıll
arkadaşlar size bişi sorucam benim 9k civarı param var elimde hali hazırda sistemimde var bu parayla 2. el iphone 11 mi alayım yoksa biraz daha düşük bi telefon alıp xbox one s gibi konsol mu alayım yalan yok xboxı plastationdan daha çok seviyorum o yüzden de size bi danışayım dedim

Anıl123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Anıll
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sisteminin özellikleri ne? Oyunları açıyorsa one s hiç bir işine yaramaz pc den oynarım daha iyi. Sistemin iyi ise telefon al derim ama ben olsam PS4 alır exclusive oyunlarını oynar sonra satardım.
sistem rx 550 4 gb q9550 16 gb ram falan bu şekilde zaten oynadığım oyunlar belli lol valorant o tarz

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
iPhone 11’e bu dönemde para verilmez. 11 o paraları hak etmiyor ben 9’ken aldım.

Xbox series s alıp biraz biriktirip yanına s20 fe almanızı öneririm

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
arkadaşlar size bişi sorucam benim 9k civarı param var elimde hali hazırda sistemimde var bu parayla 2. el iphone 11 mi alayım yoksa biraz daha düşük bi telefon alıp xbox one s gibi konsol mu alayım yalan yok xboxı plastationdan daha çok seviyorum o yüzden de size bi danışayım dedim
Yerinde olsam şimdiki sistemi satar, üstüne eklerim yeni pc alırdım.

yusuftheayay

80+ Bronze
Kanki anladığım kadarıyla telefonu sosyal medya ve arama için kullanıyorsun bence ıphonea gerek yok al 4 bine felan bi Android kalan parayla xbox al artarsada yeni ekran kartı alırsın pcye

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
Kanki anladığım kadarıyla telefonu sosyal medya ve arama için kullanıyorsun bence ıphonea gerek yok al 4 bine felan bi Android kalan parayla xbox al artarsada yeni ekran kartı alırsın pcye
Q9550 gibi bı işlemcisi varken + halihazırda valorant gibi oyunları oynuyorken ekran kartına yüklenmesi pek mantıklı değil bana kalırsa makul bı fiyata telefon al kalan parayı da suanki bilgisayarını satıp ustune ekle yeni bir sistem diz.

yusuftheayay

80+ Bronze
Q9550 gibi bı işlemcisi varken + halihazırda valorant gibi oyunları oynuyorken ekran kartına yüklenmesi pek mantıklı değil bana kalırsa makul bı fiyata telefon al kalan parayı da suanki bilgisayarını satıp ustune ekle yeni bir sistem diz.
İşlemcisini görmemiştim

şahin doğan

80+ Platinum
Hangisi daha çok işine yarayacaksa onu al.

Omni-Man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
894
İsim
A
sistem rx 550 4 gb q9550 16 gb ram falan bu şekilde zaten oynadığım oyunlar belli lol valorant o tarz
Xbox alacağına sistemi yükselt daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani pc den istediğim bazı oyunları oynuyorum zaten bu sene de 12 sınıf oldum pc zor açarım benim elimde iphone 6 var oda malum kasıyor
12 olduysan telefonu al gitsin zaten çok oyun oynanmyormuşsun Xbox işine yaramaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,739
Üyeler
163,215
Son üye
mustafa1453x
Top Bottom