Telefon önerebilir misiniz...

Esekk02

80+
Reaksiyon skoru
74
35 40k civarı bütçem var kendime seçenekler belirledim ama fikrini almak isterim YD kapalı kutu iphone 16 pro - TR Samsung s24+ - iphone 15 ama 15 de fiyat 47k civarına çıkıyor çok o taraf değilim
sizce hangisi var mı öneriniz

35 40k civarı bütçem var kendime seçenekler belirledim ama fikrini almak isterim YD kapalı kutu iphone 16 pro - TR Samsung s24+ - iphone 15 ama 15 de fiyat 47k civarına çıkıyor çok o taraf değilim
sizce hangisi var mı öneriniz
Yd iphone alınmaz öncelikle onu geç. Özellik bakımından hemen hemen her şeyde s24+ daha iyi. Ama ios istersen pek bir seçeneğin yok.

yd neden alınmaz bilgilenmek için soruyorum sadece
İPhone bazında çok fazla dolandırıcılık olabiliyor. Kapalı kutusunu yapıyorlar kolayca. Güvenilir birinden bulursanız ayrı ama bu sefer kayıt sorunu çıkıyor ortaya. 4 ay çift telefon gezmek zorunda kalıyorsunuz. O, e simdi bir tane sim aygıtıydı onlar boş işler. O zahmete girilmez. Yd isterseniz bu bütçede 17 pro Max var xiaomide. Alın kaydettirin kulanın. Ama iyi araştırın kaydı nasıl oluyor var mı yok mu. Ben 17 pro Max için tam bilmiyorum. Trye gelmedi henüz o biraz kafamı kurcalıyor.

İPhone bazında çok fazla dolandırıcılık olabiliyor. Kapalı kutusunu yapıyorlar kolayca. Güvenilir birinden bulursanız ayrı ama bu sefer kayıt sorunu çıkıyor ortaya. 4 ay çift telefon gezmek zorunda kalıyorsunuz. O e simdi bir tane sim aygıtıydı onlar boş işler. O zahmete girilmez. Yd isterseniz bu bütçede 17 pro Max var xiaomide. Alın kaydettirin kulanın. Ama iyi araştırın kaydı nasıl oluyor var mı yok mu. Ben 17 pro Max için tam bilmiyorum. Trye gelmedi henüz o biraz kafamı kurcalıyor.
bilgi için sağol samsung ve iphone dışına çıkmayı düşünmüyorum iphonelarda son çıkan telefonlarda toplama falan çok olmuyor diye biliyorum güvenilir birini bulursam tabi o başka samsung s24+ yerine sizce önerebileceğiniz bir şey var mı yoksa bu bütçede en iyisi bu mu

bilgi için sağol samsung ve iphone dışına çıkmayı düşünmüyorum iphonelarda son çıkan telefonlarda toplama falan çok olmuyor diye biliyorum güvenilir birini bulursam tabi o başka samsung s24+ yerine sizce önerebileceğiniz bir şey var mı yoksa bu bütçede en iyisi bu mu
Ne demek. Samsung iphone dışında bu bütçede yok hocam zaten çok bir telefon. S24+ güzel gayet. İsterseniz s24fe de bakın. Bazı yönleri biraz daha geri kalıyor ama fiyatta düşüyor. İphone bazında bu bütçelerde tavsiye edebileceğim pek yok hocam ya. Güvenilir buldunuz diyelim kayıt işi yine sıkıntı.

Ne demek. Samsung iphone dışında bu bütçede yok hocam zaten çok bir telefon. S24+ güzel gayet. İsterseniz s24fe de bakın. Bazı yönleri biraz daha geri kalıyor ama fiyatta düşüyor. İphone bazında bu bütçelerde tavsiye edebileceğim pek yok hocam ya. Güvenilir buldunuz diyelim kayıt işi yine sıkıntı.
s24 fe iyi telefon da almışken iyisini aliyim dedim YD iphone alırsam kayıt yaptırmayı düşünmüyorum çok pahalı s24+ indirim gelse çok iyi olucakta

S25 alabiliyorsan al.

s24 fe iyi telefon da almışken iyisini aliyim dedim YD iphone alırsam kayıt yaptırmayı düşünmüyorum çok pahalı s24+ indirim gelse çok iyi olucakta
4 ay açıkta gezerim derseniz yd başka telefonlarda var hocam. S25ultra vivo 200 ultra vs.

4 ay yedek telefonla gezerim de herhangi bir sorun çıkarmıyorsa iphone 16 pro falan alınabilir
Önerdiğim 2 telefonda 16pronun çok çok üstünde. İossa olabilir ama dediğim gibi dikkat edin. Çok dolandırıcılık oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,655
Üyeler
184,036
Son üye
Harman
Geri