Android Telefon önerinizi bekliyorum.

Samsung onceden kayit yaptirilmislar var. O konuda sorun yok ama cok arada kaldim s23 ultranin kalemi , pil seviyesi yazilimi cekiyor beni. Mi 14 ultraninda ondan kalir yani yok ben en iyisi biraz youtubedan bakayim. Tesekkur ederim
Rica ederim. Aynen siz bi bakın karşılaştırmalara vs. hoşunuza gideni alırsınız.

Bana direkt kayitli lazim hocam ya kayit ettirmekle ugrasamam ben. Yada bakarim egwr ucuza ayarlarsam kayitida ben yaptirabilirim ama bunlar cok guvenilir gelmefi bana 22 ye s24 ultrami olur
kasım indirimleriyle 33kya tr garantili honor 400 pro 12/512 alin. Kayit mayit ugrasmayin.

13.10.3025te bu fiyati gormus. piayasa takibi yaparsaniz yine ayni fiyata alirsiniz. ozellikle kasim indirimleriyle de bu fiyatlar mumkun.

Ekler

• Screenshot_20251018-100630.webp
    Screenshot_20251018-100630.webp
    64.7 KB · Hit: 15
Mi 15 kullanıyorum şuan o civarlarda fiyatı (yd) çok menmunum direk server kayıtlı haliyle geldi bir daha uğraşmam

Kapanmama garantiyse S23 Ultra

Dostlar selamlar

2-3 güne yeni telefon alacağım. Şu anki cihazım S22 ve 30 bin lira bütçem var. Sıfır veya ikinci el, Türkiye cihazı veya server kayıt fark etmeksizin bütün önerilerinize açığım.

Benim aklımda

Server Kayıt S23 Ultra
Server Kayıt Mi14 Ultra

cihazları var. Mi14 Ultra, S23 Ultra'ya göre bayağı bayağı üstte ama One UI'dan vazgeçip HyperOS'a geçebilir miyim bilemiyorum.

Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.
Reis daha önceden mi 14 ultra tarzı bi cihaz kullandın mı bilmiyorum ben de almak istemiştim ama biraz araştırdıktan sonra öğrendim ki o kamera adası gerçekten normal kullanımda rahatsız edici olabiliyormuş cepte falan çok iz yapıyor diyolar bir de s23 ultra da mi 14 ultra da gerçekten büyük ve ağır cihazlar bi de düz s22 den geçcekmişsin hoşuna gitmeyebilir bence daha kompakt bi cihaz alabilirsin ben de yakın zamanda almak istiyorum xiaomi 17 yi almaya karar verdim onun global versiyonunu alıcam çıktığı zaman server kayıtlı sen de istersen onu ya da xiaomi 15 i tercih edebilirsin kompakt telefon konusunda samsungu önermiyorum çünkü samsung baz modellerinde özellikleri çok kısıyor

Geri