A25'i 12k fiyata Teknosa satıyor, A26'yı resmi satıcı satıyorsa 12.5k fiyata alınabilir. Phone 1 veya A36 alınamıyorsa iyidir.A25 ile 26 arasında 500 lira fark var 26 almak daha mantıklı olmaz mı ısındım gibi bu telefona
A25'i 12k fiyata Teknosa satıyor, A26'yı resmi satıcı satıyorsa 12.5k fiyata alınabilir. Phone 1 veya A36 alınamıyorsa iyidir.A25 ile 26 arasında 500 lira fark var 26 almak daha mantıklı olmaz mı ısındım gibi bu telefona
Yurt dışı alırsan performans bakımından çok üstün xiaomi cihazlar bulabilirsin hemde sıfır cihaz, yurt dışı sıkıntı çıkarır mı diyorsan ben kaç sene yurt dışı xiaomi kullandım bir sıkıntı olmadı.İkinci el ne zaman alsak hep bi süre sonra sıkıntı çıktı kötüsünü de alacak olsam sıfır almayı tercih ederim. Sıfır önerin varsa yorumlardakilerden farklı olarak bekliyorum kanka
A26 alınabiliyorsa A25 den çok daha mantıklı, hatta A25i önermem içindeki çipin kronik sorunları olduğu söyleniyor.İkinci el ne zaman alsak hep bi süre sonra sıkıntı çıktı kötüsünü de alacak olsam sıfır almayı tercih ederim. Sıfır önerin varsa yorumlardakilerden farklı olarak bekliyorum kanka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
A25 ile 26 arasında 500 lira fark var 26 almak daha mantıklı olmaz mı ısındım gibi bu telefona
Beklenti çok yüksek değilse, günlük işlerde kasmasın kamerası çok kötü olmasın pili iyi gitsin mantığındaysanız A16 nın 9 bin liralık normal versiyonunu alabilirsiniz, çevremde A15, A24 gibi benzer cihazları kullananlar var cihazın tek eksiği 5G desteği olmaması. Beklenti biraz daha yüksekse A26 daha üst seviye bir cihaz hem kamera hem işlemci olarak (+5G de var).A16 8/256 olanı da aynı fiyat aslında note 13 proyla ikisi arasından samsungda mı kal diyosun
Garanti falan çok da dert değil kanka 5-6 ay işimizi görsün kamerası da çöp olmasın kafi
İdarelik olacak yani bu telefon ram ve işlemcisi iyi olsun arayüzü yormasın yeterli yani
Ülkenin desteklemediği teknolojinin ne anlamı var kiA26 alınabiliyorsa A25 den çok daha mantıklı, hatta A25i önermem içindeki çipin kronik sorunları olduğu söyleniyor.
Beklenti çok yüksek değilse, günlük işlerde kasmasın kamerası çok kötü olmasın pili iyi gitsin mantığındaysanız A16 nın 9 bin liralık normal versiyonunu alabilirsiniz, çevremde A15, A24 gibi benzer cihazları kullananlar var cihazın tek eksiği 5G desteği olmaması. Beklenti biraz daha yüksekse A26 daha üst seviye bir cihaz hem kamera hem işlemci olarak (+5G de var).
Şuan anlamı yok, 1-2 seneye bize de gelir herhalde. Gerçi 5G kime ne kadar lazım o da var.Ülkenin desteklemediği teknolojinin ne anlamı var ki
İkinci el ne zaman alsak hep bi süre sonra sıkıntı çıktı kötüsünü de alacak olsam sıfır almayı tercih ederim. Sıfır önerin varsa yorumlardakilerden farklı olarak bekliyorum kanka
A25 ile 26 arasında 500 lira fark var 26 almak daha mantıklı olmaz mı ısındım gibi bu telefona
Anneme telefon alacağız , A26 alırız diye düşünüyordum. Hangi telefon mantıklı sizce arkadaşlar ?
Kamera ve ekranın iyi olması önceliğimiz.