Mantıklı Kanks Aferim
80+ Silver
S24 FE alın.
Eyvallah Kral Bütün Cevapları okudum ve 6x Pro öncelik olucak Alamassam 7x Onuda Alamassam Resmi 13 pro g Alicam Konu Kilitleniyor mu Moderatör Mu kitliuor benmiPoco X7 Pro en iyi seçenek olur yıllardır samsung kullanıcısıyım genel kullanım ve arayüz ve tasarım olarak gerçekten hoş bir marka şu an S24 Ultra modelini kullanıyorum mobil mobalarda ultra 120fps ayarlarda 42 derecenin üstüne daha çıkamadım yaz ayında kullanmadım yaz ayında değişkenlik gösterebilir ama telefon pek ısınmıyor pek hissetmiyorsunuz. Eksi olarak söyleyeceğim bir konusu varsa her ne kadar snapdragon da kullanıyor olsa derece yüksek olmasa da oyun konusunda diğer rakip markalardan daha zayıf kalıyor oyun için ürettikleri veya kullandıkları yazılımları pek başarılı bulmuyorum.
Ben de tam bilmiyorum biyerlerde Çözüldü olması lazım yoksa moderatörü etiketleyip hem çözüldüye taşımasını talep edebilir hem de bilgi alabilirsinEyvallah Kral Bütün Cevapları okudum ve 6x Pro öncelik olucak Alamassam 7x Onuda Alamassam Resmi 13 pro g Alicam Konu Kilitleniyor mu Moderatör Mu kitliuor benmi