Telefon önerisi (konu kapandı)

benim kendi deneyimlerimde winlatör ve ps4 emülatör ile oyunlar oynadım
1 saat geçtikten sonra feci ısınmalara baş göstermeye fps ler 30 lara düşmeye başladı
mobil oyunlarda nasıl performans verir bilemem
ama aynı zamanda magic 7 pro da deneyimledim aynı oyunları onda da açtım 42-45 arasında kaldı o
arkadaş özellikle emülatör oyunlarında kullanacağını belirtmemiş sadece oyun demiş. başka alternatiflere de yönelebilir ben illa s24fe alacak demedim ancak 6 ayda telefon ömrünü bitirir demek saçmalık. sizin söylediğiniz düşük olasılıklı bir kullanım. mobil oyunlarda nasıl performans verir bilemem diyip 6 ay dayanmaz demek doğru bilgilendirme olmaz.

arkadaş özellikle emülatör oyunlarında kullanacağını belirtmemiş sadece oyun demiş. başka alternatiflere de yönelebilir ben illa s24fe alacak demedim ancak 6 ayda telefon ömrünü bitirir demek saçmalık. sizin söylediğiniz düşük olasılıklı bir kullanım. mobil oyunlarda nasıl performans verir bilemem diyip 6 ay dayanmaz demek doğru bilgilendirme olmaz.
oyun diyince benim aklıma direk emülatörler geliyor açıkçası
mobil oyunlarda öyle çokta zorlayacak zaten oyun yok
1.5m üstü her işlemci bütün oyunları yıllarca kasmadan götürür

oyun diyince benim aklıma direk emülatörler geliyor açıkçası
mobil oyunlarda öyle çokta zorlayacak zaten oyun yok
1.5m üstü her işlemci bütün oyunları yıllarca kasmadan götürür
işte bu yüzden herkesin bakış açısını düşünmek lazım. bence özellikle emülatör oyunları oynayacak biri bunu belirtirdi. genel tüm özellikleri de baz aldığımızda s24fe rakipsiz kalıyor. ha sadece oyun oynayacaksa x7 pro falan bakılabilir orasını bilemem.

işte bu yüzden herkesin bakış açısını düşünmek lazım. bence özellikle emülatör oyunları oynayacak biri bunu belirtirdi. genel tüm özellikleri de baz aldığımızda s24fe rakipsiz kalıyor. ha sadece oyun oynayacaksa x7 pro falan bakılabilir orasını bilemem.
işte bende onu diyorum agam
sadece oyun için f7 pro daha iyi olmaz mı ?
8 gen 3 alması bence iyi bir tercih olur

s24fe mobil oyunlarda üzmez ama 8 gen 3 gibide performans vermez tabi
sonuçta biri amiral gemisi işlemci biri orta-üst
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bide bence dimenstyler oyun konusunda o kadar başarılı değiller o yüzden snapdragon a yönelmesi daha iyi olur x değilde f alması mantıklı

işte bende onu diyorum agam
sadece oyun için f7 pro daha iyi olmaz mı ?
8 gen 3 alması bence iyi bir tercih olur

s24fe mobil oyunlarda üzmez ama 8 gen 3 gibide performans vermez tabi
sonuçta biri amiral gemisi işlemci biri orta-üst

bide bence dimenstyler oyun konusunda o kadar başarılı değiller o yüzden snapdragon a yönelmesi daha iyi olur x değilde f alması mantıklı
f7 pro tamam daha iyi olur da telefon sadece oyun için mi kullanılacak ki ? diğer özellikleri görmezden geleceksek bu paraya gidip bilgisayar alırsın istediğin gibi oyun oynarsın yani. s24fe genel olarak oyunlarda tatmin edici şekilde yeterli ve diğer özellikleriyle segmentinde neredeyse rakipsiz. sadece oyun odaklı bi telefon olmadığı için oyun için üretilmiş telefonlarla oyun için kıyaslanak doğru olmaz zaten. kararı arkadaş verecek. 6 ay dayanmaz derseniz arkadaşı yanıltmış olabilirsiniz. belki sadece pubg mobile legends gibi oyunlar oynayacak.

f7 pro tamam daha iyi olur da telefon sadece oyun için mi kullanılacak ki ? diğer özellikleri görmezden geleceksek bu paraya gidip bilgisayar alırsın istediğin gibi oyun oynarsın yani. s24fe genel olarak oyunlarda tatmin edici şekilde yeterli ve diğer özellikleriyle segmentinde neredeyse rakipsiz. sadece oyun odaklı bi telefon olmadığı için oyun için üretilmiş telefonlarla oyun için kıyaslanak doğru olmaz zaten. kararı arkadaş verecek. 6 ay dayanmaz derseniz arkadaşı yanıltmış olabilirsiniz. belki sadece pubg mobile legends gibi oyunlar oynayacak.
haklısınız hocam.
Genel kullanımda s24fe o fiyatta rakipsiz bir cihaz

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905
Beyler Pubg Pes Ve Belkide cod Oynarım Bunlarda mobildeki en ağır oyunlar zaten Siz öneri Verirken Tartışma yapmışsınız ben pek emin olamadım Yani Hangi telefonu almamı önerirsiniz çok foto cekinmem benim için Arayüzü Hızlı ve oyunlarda iyi olması yeter

Beyler Pubg Pes Ve Belkide cod Oynarım Bunlarda mobildeki en ağır oyunlar zaten Siz öneri Verirken Tartışma yapmışsınız ben pek emin olamadım Yani Hangi telefonu almamı önerirsiniz çok foto cekinmem benim için Arayüzü Hızlı ve oyunlarda iyi olması yeter
s24fe al kral
hem bütçeni yormassın hemde gerçekten güzel bir cihaz
samsunglarda değişik bir hissiyat var
telefonu elinize alınca anlarsınız erkanı çok güzel hissettiriyor

s24fe al kral
Araştırayım kral bekle

s24fe al kral
Kral araştırdımda beni çok çekmedi hem fiyat hemde Kullanım açısından bir şey sorucam.biliuorsan snapdragon 7 gen 2 İyi Bir işlemci mi

Son düzenleme:
Araştırayım kral bekle

Kral araştırdımda beni çok çekmedi hem fiyat hemde Kullanım açısından bir şey sorucam.biliuorsan snapdragon 7 gen 2 İyi Bir işlemci mi
Artık değil
eskidi

Artık değil
eskidi
30k bütçede 8 gen 3 almak daha mantıklı

Artık değil
eskidi

bide 7 gen 2 ile mesela s24fe arasında tam 3 kat fark var

Artık değil
eskidi

bide 7 gen 2 ile mesela s24fe arasında tam 3 kat fark var
Şuan en İyi İşlemci 8 genmi kral Lütfen doğru bilgi ver Hata yapıp Kötü bir tel almak istemiyorum 5 yıldır kullandığım bir tel şuan hala bende Çok kötü

Şuan en İyi İşlemci 8 genmi kral Lütfen doğru bilgi ver Hata yapıp Kötü bir tel almak istemiyorum 5 yıldır kullandığım bir tel şuan hala bende Çok kötü
evet hocam şuanda en iyi işlemciler 8 gen 3 ve 8 elite işlemcileri
ikisinden birini alman dahilinde en az 5 yıl en yüksek ayarlarda oyunları oynatır

Geri